Пт, 2024-03-29, 07:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:44
Промислове опалювальне обладнання
Інші останні Новини світу науки і технологій

Промислове опалювальне обладнання у Львові

Промисловим опаленням називається штучне підтримання комфортної робочої температури в приміщенні за допомогою спеціального опалювального обладнання. Обігрів здійснюється двома шляхами конвекції, коли йде перемішування холодного і теплого повітряного потоку, і променисте, нагрівання за рахунок променевої енергії.

Існує безліч різновидів опалення, які застосовуються в промисловості. Це парове, водяне, повітряне, за допомогою інфрачервоних променів, динамічне, газове.

Для монтажу кожного виду промислового опалення потрібно теплоджерелом, від якого йде тепло, провідники тепла теплоносії і безпосередньо опалювальні прилади. Це можуть бути різного виду батареї, конвектори та інші. В якості теплоносія може бути рідина, наприклад, вода, або пар.

Сучасні промислові підприємства оснащені автоматизованими системами опалювального обладнання які здатні самостійно підтримувати температуру в приміщенні на заданому режимі. Використовуються й інші джерела тепла теплові гармати, різного роду випромінювачі.

Промислове опалювальне обладнання представлено великою кількістю різновидів. Вибір залежить від площі виробничого приміщення, технологічного процесу та інших критеріїв.

У ТзОВ “Компанія “Еко-Простір” Ви можете придбати обладнання для опалення хорошої якості за дуже помірною ціною. Для того, щоб визначитися з вибором, потрібно попередньо ознайомитися з каталогом. При виниклих питаннях можна проконсультуватися по телефону з менеджером.

Чому промислове опалення купувати потрібно у нас

Наша компанія займається проектуванням, монтажем опалення , обслуговуванням HVAC або ОВК (опалення, вентиляція, кондиціонування) обладнання. Це інноваційна технологія, метою якої підтримка основних параметрів мікроклімату в приміщенні. Це температурний режим, вологість, чистота повітря. На сьогоднішній день важливим компонентом в розробці життєзабезпечення промислових і адміністративних будівель.

Основні завдання:

  • створення і підтримання комфортного мікроклімату для людей, матеріальних цінностей, дорогого устаткування в межах даної споруди;
  • економія енергії, яка витрачається на створення і підтримку даного мікроклімату.

Управління мікрокліматом за схемою «розумний будинок» здійснюється за допомогою системи опалення, кондиціонування і вентиляції. Створюється спеціальний проект для злагодженої роботи кожного становить ланки. Це досить важке завдання, яка вимагає певних знань і навичок. Найголовніше умова щоб схема працювала без перебоїв і не було конфлікту між окремими ланками. Правильно налаштована програма веде себе по-різному в різних ситуаціях. Це можуть бути різні періоди доби, наявність в приміщенні людей, тварин, відкриті вікна і т.д. Даною системою можна управляти зі свого телефону або комп'ютера диспетчера.

В системі ОВК застосовуються зволожувачі та осушувачі повітря, іонізатори, пристрій для насичення повітря киснем, фільтри для очищення повітря. Це дуже складна програма, яка повинна працювати автоматично.

У компанії можна замовити проектування, монтаж і обслуговування промислового обладнання для опалення Для цього потрібно зробити заявку на сайті.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 15574 | Додав: admin | Теги: опалювальне, обладнання, промислове | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]