Вт, 2024-04-23, 08:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 73 74 75 76 77 ... 142 143 »

 

Команди почали матч на високих швидкостях. Одразу було помітно, що "Динамо" буде пресингувати оборонців і опорників «Шахтаря» аби ті не могли спокійно розпочати атаку.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-10-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У суботу, 4 жовтня, український боксер Олександр Усик завоював свій перший титул на професійному рингу – пояс Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO, нокаутувавши Даніела Брюера з ПАР.


 

На матче киевского "Динамо" с донецким "Шахтером", который пройдет в воскресенье на НСК "Олимпийский", ожидается локальный рекорд посещений матчей "Динамо" .


 

Київське "Динамо" впевнено розібралося на НСК "Олімпійський" з румунським "Стяуа" у другому турі групового раунду Ліги Європи, одноосібно очоливши квартет.


 

В рамках боксерского турнира «K2 Promotions» Александру Усику предстоит провести первый титульный поединок против Чемпиона Южной Африки.


 

В среду украинский шахматист Александр Бортник вернулся в Украину из южноафриканского Дурбана, где он выиграл золотую медаль на чемпионате мира среди юниоров.


 

В минулому турі «Динамо», «Металіст» та «Дніпро» на трьох заробили лише три бали, тому сьогодні українські вболівальники чекають набагато кращих результатів.


 

 

Невдало завершився поєдинок другого туру групового раунду Ліги чемпіонів для чемпіона України, донецького "Шахтаря".


 

Головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко назвав склад, який буде готуватися до поєдинків відбіркового раунду Чемпіонату Європи-2016 зі збірними Білорусі та Македонії.


 

 

На чемпионате мира по борьбе в Ташкенте украинка выиграла «золото».


 

Українська спортсменка Дарина Марчук завоювала дві золоті медалі на найбільшому в Європі міжнародному турнірі з карате Banzai - Cup Open 2014 International.


 

Тридцать четвертая ракетка мира, украинка Элина Свитолина прошла в четвертьфинал турнира серии WTA Dongfeng Motor Wuhan Open в Ухане, Китай.


 

 

Первое поражение в сезоне-2014/15 терпит «Шахтер», прервавший две свои победные серии.

 


 

Обыграв с крупным счетом донецкий «Олимпик», команда Мирона Маркевича по итогам семи туров заняла первое место в турнирной таблице УПЛ.


 

 

Луганская «Заря» в Киеве минимально побеждает чемпиона Украины.