Чт, 2024-04-25, 21:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 76 77 78 79 80 ... 142 143 »

 

Чемпион по трем версиям в супертяжелом весе украинец Владимир Кличко и обязательной претендент на титул IBF болгарин Кубрат Пулев полностью распродали гамбургскую арену O2.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-08-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Футболісти дніпропетровського "Дніпра" перемогли на столичному НСК "Олімпійський" хорватський "Хайдук" (2:1) у першому матчі плей-офф кваліфікації Ліги Європи.
 


 

20 серпня о 19:00 годині в місті Києві відбудеться футбольний матч плей-офф Ліги Європи між командами “Дніпро” (Дніпропетровськ, Україна) та “Хайдук” (Спліт, Хорватія) на НСК “Олімпійський”.
 


 

 

Українець Андрій Говоров завоював бронзу на Чемпіонаті Європи з плавання у Берліні, пройшовши дистанцію 50 метрів батерфляєм за 23.21 секунди.


 

Украинский дуэт прыгунов в воду Александр Бондарь - Юлия Прокопчук завоевали второе место в командных соревнованиях чемпионата Европы по водным видам спорта в Берлине.


 

 

16 августа в китайском Нанкине началась Вторая летняя олимпиада для юношей. Продлится она 13 дней - до 28 августа.


 

Ультрас киевского "Динамо" сожгли флаг России во время матча команды против мариупольского "Ильичевца". Поединок проходил на "Олимпийском".


 

 

Главный тренер «Черноморца» Роман Григорчук прокомментировал домашнюю ничью в матче с луганской «Зарей».


 

На чемпіонаті Європи з легкої атлетики у швейцарському Цюриху після п'яти днів змагань збірна України піднялася на шосту сходинку медальної таблиці.


 

 

У Берліні завершилися змагання дуетів у синхронному плаванні у рамках чемпіонату Європи з водних видів спорту, де срібну медаль виборов український дует.


 

 

В субботу, 16 августа, состоятся три матча 4-го тура украинской Премьер-лиги.


 

 

Українська легкоатлетка Людмила Оляновська завоювала срібну нагороду чемпіонату Європи у спортивній ходьбі на дистанції 20 км.


 

 

Мужская сборная Украины по шахматам выиграла у команды Болгарии в 8-м туре Олимпиады, благодаря чему вышла на третье место в турнирной таблице.


 

 

Футболісти "Чорноморця" обіграли в Одесі луцьку "Волинь" (1:0) у матчі 3-го туру чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги.


 

Простившись с мечтой попасть в Лигу чемпионов, подопечные Мирона Маркевича вернулись к будням - поединкам чемпионата.