Чт, 2024-03-28, 22:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:17
10 вагонів у Львівській області зійшли з рейок, 5 з яких були з пальним зайнялися
Інші останні Надзвичайні новини

У четвер о 00:20 в Пустомитівському районі на залізничному перегоні Борщовичі-Підбірці, під час руху вантажного поїзда зійшли з рейок 10 вагонів, з яких 7 перекинулися (4 цистерни з дизпаливом, 1 цистерна з бензином і 2 порожніх вагона).

Як повідомляється на офіційному сайті МНС, внаслідок сходу вагонів сталася розгерметизація п'яти цистерн з паливом і його повільний витік (через горловину) в межах охоронної зони з подальшим загорянням трьох цистерн.

У 2:30 пожежу локалізовано і в 2:53 ліквідовано. Для ліквідації пожежі було залучено 17 відділень пожежно-рятувальної служби МНС та пожежний потяг "Укрзалізниці".

Жертв і постраждалих немає. Пошкоджено близько 250 м електроконтактної мережі та залізничного полотна.

Рух залізничного транспорту здійснюється за резервною схемою. В 5:40 відновлено рух по парній колії.

До аварійно-відновлювальних робіт залучено аварійно-відновлювальний потяг та аварійно-ремонтні бригади у кількості 87 осіб.

Причина сходу вагонів встановлюється. На місці події працює оперативна група Головного територіального управління у Львівській області.

Нагадаємо, що біля села Скрягівка Тростянецкого району на Сумщині 28 січня сталося сходження з рейок 27 вагонів вантажного поїзда, в яких транспортувалися будівельні матеріали, продовольство і мінеральні добрива.

Пізніше ствло відомо, що у потязі, крім будівельних матеріалів, було 120 тонн дизпалива і 60 тонн небезпечних хімікатів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1130 | Додав: adminA | Теги: Львівській, рейок, зійшли, 10 вагонів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]