Пт, 2024-04-26, 00:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:12
14 "регіоналів" увійшли до лав "Свободи" на Одещині
Інші останні Політичні новини
У селищі Чорноморське Одеської області з ПР вийшли 14 місцевих жителів, вони вступили в "Свободу". У Партії регіонів назвали такий демарш провокацією. За даними партійців, свої партквитки вони склали на території приватного клубу під прицілом телекамер. У прес-службі ПР зазначили, що ці мешканці селища залишили лави партії ще в грудні 2010 року.

"Але, як виявилося, ці особи вже давно не є членами Партії регіонів. За словами голови Чорноморської селищної ради Сергія Удалова, ці 14 осіб були виключені з партії в грудні 2010 року, однак своїх партійних квитків тоді так і не здали", - повідомляють у ПР.

Тепер, як вважає голова селищної ради, їх переманила партія "Свобода", за вказівкою якої вони і провели цю публічну акцію.

Цікаво, що в січні на Дніпропетровщині "Свобода" під прапорами Партії регіонів відзначила День Соборності, хоча в партії діє чітке розпорядження ні в якому разі не брати участі в акціях за участю символіки Партії регіонів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1023 | Додав: adminA | Теги: 14 регіоналів, Одещина, лави Свободи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]