Пт, 2024-03-29, 11:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:13
16 українців, котрі використовували видані їм візи не за призначенням, затримали у Польщі
Інші останні Українці в світі
Працівники прикордонної служби Польщі (Straż Graniczna, SG) днями в різних частинах країни затримали 16 громадян України, котрі використовували видані їм польські візи не за призначенням або працювали з порушенням чинних в країні правил. Про це повідомила прес-служба SG.

9 українців затримали працівники Шльонського відділу польських прикордонників на південному заході Польщі. Серед них 4 громадян України їхали автобусом з Чехії з візами, виданими для роботи на польських працедавців за спрощеною системою працевлаштування. Ще 5 українців працювали не на тих працедавців, котрі оформили для них заявку на роботу, на підставі яких вони отримали візу до Польщі, передає УНІАН.

Прес-служба повідомила, що 7 українців затримала польсько-німецька група прикордонників за отримання польської візи нечесним шляхом. Один із затриманих українців допомагав перетнути кордон між Польщею та Німеччиною групі з семи російських громадян чеченської національності.

Прикордонники анулювали візи усім затриманим українцям та зобов'язали їх добровільно залишити польську територію.

Польські прикордонники найчастіше затримують українців за те, що вони працюють у Польщі без необхідних для цього документів, мають протерміновані або неправомірно використовують видані їм консульством робочі візи: наприклад, їздять туристично чи на роботу до інших держав Шенгенської зони, до якої в кінці 2007 року приєдналися поляки.

Так, у липні у Польщі прикордонники затримали п'ятьох громадян України, які порушили правила перебування в країні.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Українці в світі | Переглядів: 1106 | Додав: adminA | Теги: візи не за призначенням, 16 українців, Польщі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]