Чт, 2024-04-25, 19:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:24
186 млн євро ЄС хоче виділити Україні на поліпшення навколишнього середовища
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС
Європейський Союз готовий виділити Україні 186 млн. євро бюджетної підтримки до кінця 2013 року на реалізацію проектів у сферах поліпшення навколишнього середовища, скасування технічних бар`єрів у торгівлі і регіональний розвиток, виходячи з результатів роботи українського уряду в цих сферах. Про це в ході брифінгу в Києві заявив керівник програм співпраці Представництва ЄС в Україні Ендрю Разбаш, пише УНІАН

"186 млн. євро - це переважно бюджетна підтримка. Ми резервуємо ці кошти до кінця року, але вкладати їх можемо упродовж тривалого часу", - сказав Разбаш.

При цьому він звернув увагу, що ЄС готовий надати фінансування виходячи з результатів роботи українського уряду в таких сферах, як поліпшення навколишнього середовища, скасування технічних бар`єрів у торгівлі і регіональний розвиток.

"Ми хочемо брати участь у формуванні політики уряду в цих секторах. Ми готові сказати, які кроки потрібно зробити, і вказати індикатори, до яких потрібно прагнути. Крім того, ми вказуємо ризики, які потрібно мінімізувати. Якщо індикатори досягаються - ми виділяємо кошти. Це не зовсім традиційний спосіб виконання наших проектів", - додав Разбаш.

Позафракційні народні депутати Степан Івахів, Ігор Єремєєв, Сергій Мартиняк і Сергій Лабазюк зареєстрували у Верховній Раді проект закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за забруднення навколишнього природного середовища.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 988 | Додав: adminA | Теги: Україні, навколишнього середовища, 186 млн євро, ЄС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]