Чт, 2024-03-28, 22:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:07
18-23 серпня відбудеться Сорочинський ярмарок
Інші останні Культурні новини

 Національний Сорочинський ярмарок цього року традиційно проходитиме в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області з 18 по 23 серпня. Про це повідомили в прес-службі Полтавської обласної державної адміністрації.

"З 18 по 23 серпня 2015 року в Полтавській області традиційно проходитиме Сорочинський ярмарок. Під час заходу відбудуться яскрава культурно-мистецька програма, яка з кожним роком стає дедалі змістовнішою, зустріч з героями гоголівських творів, різноманітні майстер-класи з народного мистецтва, кулінарії, насичена ділова програма, зустрічі виробників, ЗМІ, дипломатичного корпусу",- сказано в повідомленні.

За даними прес-служби, для популяризації ярмарки Полтавська ОДА планує сформувати пакет туристичних маршрутів регіону "В Сорочинці на ярмарок", забезпечити інформаційну підтримку організації роботи туристичного інформаційного центру.

Як повідомила керівник проекту "Сорочинський ярмарок" Світлана Свищева, проведено реорганізацію території ярмарку, а також визначено стандартні експозиційні місця для кожної категорії учасників.

Довідка

Ярмаркова площа становить більш як 16 га. Щороку Сорочинський ярмарок відвідує близько 1 млн осіб. У 1999 році Сорочинський ярмарок отримав статус національного. Організаторами заходу виступили ТОВ "Сорочинський ярмарок" і Полтавська обласна державна адміністрація.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 893 | Додав: adminA | Теги: 18-23 серпня відбудеться Сорочинськ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]