Чт, 2024-03-28, 18:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:11
18 грудня ухвалив кабінет міністрів рішення про початок реформування Державної фіскальної служби (ДФС)
Інші останні

  Кабінет міністрів 18 грудня ухвалив рішення про початок реформування Державної фіскальної служби (ДФС).

Таке рішення ухвалили під час закритого засідання Кабінету міністрів, повідомила прес-служба Міністерства фінансів. Зазначається, що ДФС розділять на Державну податкову та Державну митну служби.

Уряд схвалив постанову про реорганізацію Державної фіскальної служби. До складу податківців увійдуть підрозділи податкової міліції.

Кабмін керуватиме роботою цих служб через міністра фінансів. Для реорганізації служби створять комісію, яку очолить заступник міністра фінансів Сергій Верланов.

Конкурс на керівників обох служб проведуть впродовж трьох місяців після затвердження урядової постанови. Повідомляється, що постанова враховує рекомендації МВФ.

Сьогодні вранці прем'єр-міністр Володимир Гройсман, оголошуючи пріоритети роботи уряду на 2019 рік, повідомив, що Кабмін «прийме рішення про початок справжньої реформи ДФС з розділенням на податковий і митний напрямки».

Нагадаємо, що окружний адміністративний суд Києва у вівторок, 11 грудня, поновив Романа Насірова на посаді очільника ДФС. Як відомо, Насірова відсторонили від посади голови Фіскальної служби на початку березня 2017 року після того, як його затримало НАБУ.

Повідомляють Новини європейської України
Переглядів: 930 | Додав: adminA | Теги: кабінет міністрів, 18 грудня, реформування Державної фіскальної с | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]