Пт, 2024-03-29, 13:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:44
1/4 фіналу Ліги Європи: "Шахтар" обіграв "Брагу". ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Футболісти донецького "Шахтаря" 7 квітня з рахунком 2:1 обіграли португальську "Брагу" у першому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи УЄФА.

Виїзний успіх команді Мірчі Луческу принесли голи Ярослава Ракицького, який відзначився на 45-й хвилині, та Факундо Феррейри (75). Уїлсон Едуарду, який скоротив рахунок на 89-й хвилині, ще залишив "Бразі" мінімальні шанси у цьому протистоянні, повідомляє Укрінформ.

Гра у відповідь відбудеться 14 квітня у Львові.

Результати решти чвертьфінальних матчів Ліги Європи:

"Вільярреал" (Іспанія) - "Спарта" (Прага, Чехія) - 2:1

"Атлетик" (Іспанія) - "Севілья" (Іспанія) - 1:2

"Боруссія" (Дортмунд, Німеччина) - "Ліверпуль" (Англія) – 1:1.

Наставник донецького "Шахтаря" Мірча Луческу поділився своїми враженнями від матчу в ефірі телеканалу "Футбол 1".

"Задоволений грою і результатом. Вважаю, що ми його заслужили. Знали, що граємо проти дуже технічної команди, яка сповідує атакувальний футбол. Розуміли, що трибуни будуть гнати "Брагу" вперед", - заявив румунський фахівець.

"Розуміли, що в першому таймі вони підуть вперед, але ми добре організували нашу гру в обороні. Щоразу, коли у нас був шанс вийти в контратаку, ми це робили", - продовжив тренер.

"Другий тайм вони почали дуже агресивно, намагалися йти вперед - це дозволило нам знаходити вільні зони. Так, у них було кілька моментів, але вони виникали переважно після контратак, а не після якихось колективних дій. Наші атаки могли привести до того, що ми могли досягти ще більш комфортного результату".

"Є ще другий матч, ще нічого не вирішено. Нас очікує складний матч і у Львові. Сподіваюся, що наші вболівальники допоможуть нам. На жаль, втратили Ракицького, але у другому матчі повернеться Кучер. Мало часу для підготовки, попереду важкий матч зі "Сталлю" на виїзді. Потрібно відновити футболістів і в кращих кондиціях підійти до повторного поєдинку. Вважаю, що ми повністю заслужили перемогу", - підсумував Містер.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 812 | Додав: adminA | Теги: 1/4 фіналу Ліги Європи: Шахтар обіг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]