Пт, 2024-03-29, 11:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:16
1 літр палива на 100 кілометрів шляху витрачатиме новий автомобіль від Volkswagen
Інші останні Новини світу

Рік тому компанія Volkswagen показувала концепт-кар XL1, який, як повідомлялося, витрачає лише 1 літр палива на 100 кілометрів шляху, і ось ми отримали остаточне підтвердження, що така машина готова до запуску у виробництво. В об'єктиви "шпигунів" потрапив передсерійний зразок, що проходить випробування, пишуть "Автоновости".

Як ми бачимо, на автомобілі немає прийнятого в таких випадках камуфляжу, і якщо порівняти тестовий зразок з представленим минулого року концептом, то відмінностей практично не знайти.

Лише колеса виглядають більш традиційно: отвори задніх арок позбулися пласких аеродинамічних накладок. Деякі інші деталі кузова також зазнали незначних змін.

Цього року автомобіль проходитиме цикли різних випробувань, а в наступному Volkswagen почне випускати його дрібносерійно. Характеристики майбутнього автомобіля точно не відомі, а в концепту під капотом була силова установка, що складається з двоциліндрового дизеля об'ємом 0,8 літра (48 сил) і електромотора (27 сил).

Зазначимо, що німецький виробник Volkswagen у 2013 році запропонує клієнтам "народний" автомобіль з електричною силовою установкою. Електричну версію Volkswagen Golf побудують на базі моделі сьомого покоління, чия світова прем'єра відбудеться в рамках вересневого Паризького автосалону.

Достовірні відомості про технічну "начинку" електромобіля Volkswagen E-Golf представники ЗМІ довідатися поки що не змогли.

Передбачається, що силова установка новинці дістанеться від концептуальної машини Golf Blue E-motion. Шоу-кар оснащений 115-сильним мотором з нульовим вихлопом, що живиться від комплекту літій-іонних батарей. Однієї зарядки акумуляторів експериментальному автомобілю вистачає на подолання 150 км. Під час руху хетчбек розвиває максимальну швидкість 140 км/год.

Нагадаємо, що нове покоління Volkswagen Golf побудують на модульній платформі MQB, яка підходить для установки "розеткового" гібридного силового агрегату.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1039 | Додав: adminA | Теги: 100 кілометрів, автомобіль, 1 літр палива, Volkswagen | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]