Пт, 2024-03-29, 13:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:58
1 млн грн за інформацію про вбивцю інкасаторів обіцяє харківська міліція
Інші останні Кримінальні новини

Правоохоронці Харкова гарантують винагороду в розмірі 1 мільйона гривень за інформацію, яка допоможе слідству зловити злочинця, який вчинив розбійний збройний напад на групу інкасаторів у четвер, 17 липня. Про це повідомляє прес-служба МВС в області.

На даний час співробітники харківської міліції розшукують автомобіль Volkswagen Transporter сірого кольору з державними номерними знаками АХ0518СТ, на якому злочинець зник з місця події.

Міліція звертається до всіх громадян з проханням повідомляти їй будь-яку інформацію про особистості підозрюваного, місце його знаходження і обставин скоєння злочину.

У четвер, 17 липня, в Харкові невідомий з автомата розстріляв машину з інкасаторами, викрав гроші (сума збитку встановлюється), і зник у невідомому напрямку.

У результаті події загинув 44-річний водій-охоронець приватної фірми. Від вогнепальних поранень у голову в лікарні померли два співробітника спецбатальйону «Титан». Один з правоохоронців групи супроводу під час нападу не постраждав.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 950 | Додав: adminA | Теги: 1 млн грн, харківська міліція, вбивцю інкасаторів, інформацію | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]