Чт, 2024-04-18, 23:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:52
1С Підприємство - незамінний помічник кожного бухгалтера
Інші останні Економічні новини

1С Підприємство - незамінний помічник кожного бухгалтера

Світ бухгалтерів неймовірно складний, дебет, кредити, сальдо, звіти, і багато інших незрозумілі простій людині понять і операції. В недалекому минулому, щоб здати звіт, бухгалтерам і рахівникам доводилося цілодобово працювати збираючи в один звіт всі рахунки, платіжки, відомості, зараз же з допомогою вдосконаленої програми 1С Підприємство їхнє життя значно спростилася.

Зараз ця програма настільки популярна, що будь-яке, підприємство, або компанія яка поважає себе просто зобов'язана купити 1С. Погодьтеся, дуже зручно, коли фірма має кілька філій, але вся фінансова звітність, всі рахунки і розрахунки зібрані в одній програмі, до якої є доступ з будь-якої філії, де природно встановлена ​​програма.

Свою велику популярність 1С заслужила ще й завдяки якісній технічній підтримці і регулярним оновленням. IT- фахівці компанії постійно працюють над поліпшенням програмного забезпечення, до того ж творці програми надають послугу обслуговування, оновлення 1С. Мінімальний пакет обслуговування програми можна купити всього лише за 600 гривень на місяць або безкоштовно для базових версій програми 1С. За допомогою віддаленого доступу фахівці компанії за досить короткий час вирішать будь-яку проблему. Паралельно функціонує телефонна лінія для обслуговування, а також підтримка клієнтів по e-mail. У складних випадках, фахівці компанії можуть навіть прибути в Ваш в офіс, все робиться для правильної та стабільної роботи 1С.

Серед бухгалтерів особливою популярністю користується 1С Підприємство. Ця система відмінно підходить як для великого, так і для малого бізнесу. Якісна система модулів бухгалтерського та податкового обліку, а також ціна, яка значно нижче в порівнянні з конкурентами, дозволяє компанії бути лідером на пострадянському просторі.

Також свою роль в популярності компанії відіграє регулярні навчання, які проводять представники компанії 1С з працівниками клієнтів фірм і підприємств. Велика кількість літератури і відео-уроків дозволяє освоїти всі деталі і нюанси програми навіть не маючи базової освіти.

Розробник програми 1С, проводить продаж своїх продуктів через партнерську мережу яка налічує понад 500 постійних партнерів, які ведуть свою діяльність в кожному регіоні нашої країни, та здатні задовольнити вимоги та врахувати особливості будь якого клієнта.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 840 | Додав: admin | Теги: 1С підприємство купити, купити 1 с, купити 1С підприємство, Купити 1С, 1c купити, купити програму 1С, 1 С купити, Обслуговування 1С | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]