Пт, 2024-04-26, 01:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:02
200 тисяч минулого року заробив Тягнибок, а його соратники - мільйонери
Інші останні Політичні новини
24 млн гривень - стільки заробили всі члени партії "Свобода", що пройшли до парламенту. Про це пише Forbes.uа з посиланням на декларації народних депутатів. Згідно з повідомленням, поряд з УДАРом Віталія Кличка фракція Олега Тягнибока - найбільш дисциплінована в Раді.

Всі її члени, як того вимагає закон "Про засади запобігання та протидії корупції", до 1 квітня подали свої декларації в апарат парламенту і протягом наступних 30 днів оприлюднили їх в офіційних ЗМІ.

Як пише видання, "свободівцям", якщо вірити їхнім деклараціям про доходи, приховувати нема чого: багатих людей у фракції мало.

Голова партії Тягнибок у 2012 році заробив всього 202,379 тис гривень - набагато менше, ніж багато його соратників.

На першому місці в топ-5 перебуває Олександр Мирний із загальним доходом - 16,931 млн гривень. Менш як 3 млн гривень доходу торік отримав один зі спонсорів "Свободи" Ігор Кривецький.

Третє місце дісталося Олегу Гелевею. Його статки сягають 1,36 млн гривень. Зате в першу п'ятірку найбагатших депутатів потрапив у минулому журналіст Ігор Мірошниченко зі статком у 504,894 тис гривень.

Решта учасників топ-5 і їхні доходи за рік – нижчі.

Цікаво, що партія "УДАР" задекларувала 43 млн 509,5 тис грн доходів у 2012 році. Про це йдеться у фінансовому звіті партії, опублікованому в офіційній партійній газеті УДАРу. Доходи партії повністю складаються з добровільних пожертвувань, безоплатних надходжень і безповоротної фінансової допомоги.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 979 | Додав: adminA | Теги: мільйонери, соратники, 200 тисяч минулого року, Тягнибок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]