Вт, 2024-04-23, 16:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Знаменита аргентинська фотомодель і телезірка Синтія Фернандес дійшла до крайнього ступеня розкутості: красуня повністю оголилася в ефірі.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-10-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Мавзолей Тадж-Махал, одне з чудес світу, збудований на згадку про кохану дружину імператором Великих Моголів Шах-Джаханом, впаде через п'ять років, заявили індійські науковці.



Лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк пропонує звільнитися тій особі, представники кортежу якої зламали дзеркало знімальній групі програми "Знак оклику".



У Стокгольмі оголошено лауреата Нобелівської премії з хімії 2011 року. Нагорода дісталася ізраїльському науковцеві Деніелу Шехтману з університету Хайфи.



У Дубаї кіт пережив "розстріл упритул" і вижив після 12 кульових поранень. Інцидент стався минулими вихідними, коли чотирирічний домашній кіт Майкі вийшов на свою звичну ранкову прогулянку.



Росія і Китай наклали вето в Раді Безпеки ООН на внесений західними країнами проект резолюції, що погрожує Сирії санкціями, якщо влада цієї країни не припинить придушувати виступи опозиції.




Верховна Рада України розгляне президентський законопроект про гуманізацію відповідальності за злочини у сфері господарської діяльності в четвер.



Поки Ештон Катчер і Демі Мур зберігають мовчання щодо свого розлучення, випливають все нові пікантні подробиці зради актора своїй знаменитій половині.




6 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі +9...+11 градусів, удень +18...+20 градусів.