Пт, 2024-03-29, 07:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Серед зовні життєрадісних і веселих людей дуже багато тих, хто хворий на депресію, здатну призвести до самогубства. Приблизно кожен п'ятий втрачає роботу після того, як зізнається у наявності психічних проблем.


Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-10-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


На ринках Пекіна у продажу з'явився неіснуючий iPhone5, якого немає поки навіть у штаб-квартирі Apple.


В чемпіонаті України-2011/12 відбулася друга тренерська відставка. Керівництво маріупольського "Іллічівця" звільнило Валерія Яремченка з посади головного тренера


У Ставрополі заарештований Phodopus sungorus, він же "хом'як джунгарський". Арештували гризуна через борги його власника за постановою судових приставів Ленінського району міста.


Два випадки захворюваності на каліфорнійський грип виявлено у підлітків із Гуляйпільського району Запорізької області. Зростання захворюваності на грип в цьому сезоні запорізькі лікарі очікують вже у листопаді - грудні.



Голландська фотомодель Лара Стоун знялася одразу для трьох модних журналів.


Янукович із запізненням вилетів до Греції через пошкодження літака. Під час підготовки до вильоту офіційної делегації України до Греції через порушення регламенту експлуатації техніки службами аеропорту "Бориспіль" був пошкоджений борт номер один.


Тваринка з біло-коричневої шкіркою і круглими очима викликало справжній фурор у зоопарку на сході Китаю. Абсолютно невідому науці тваринку один китаєць віддав у зоопарк повіту Уенлінг, у місті Тайчжоу.



Нові правила обміну валют - лише за паспортами - вдарили по іноземцях. Вони масово скаржаться на те, що не можуть обміняти готівку: банки то посилаються на брак бланків обміну, то вимагають довідку про походження коштів.



Керівництво бразильського "Сантоса", в рамках святкування 100-річчя клубу, має намір повернути на поле свою головну легенду, кращого бомбардира в історії футболу - Пеле.



Фракції Верховної Ради домовилися продовжити консультації щодо президентського законопроекту про гуманізацію низки статей Кримінального кодексу (КК), що стосуються економічних злочинів.



У Міністерстві внутрішніх справ України спростовують інформацію про закриття кримінальної справи за підозрою народних депутатів України у розбещенні малолітніх на території Міжнародного дитячого центру "Артек".



Медики назвали три найбільш очевидні причини смерті засновника Apple Стіва Джобса, звістка про яку облетіла світ у ніч проти четверга.



7 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі +10...+12 градусів, вдень +22...+24 градуси.


 

Стіва Джобса називають Томасом Едісоном нашого часу за велику кількість винаходів, які змінили світ протягом останніх десятиліть.


на номерах автомобілів будуть розміщувати рекламу

 

Одна з компаній у Сан-Франциско розробляє електронні автомобільні номери, на яких можна буде розміщувати рекламу. Реклама на таких номерах буде з'являтися, щойно автомобіль зупиниться


Карикатура бородатого Микки Мауса и его подружки Минни

 

Один из богатейших людей Египта и лидер прозападной Партии свободных египтян Нагиб Савирис оказался в центре политического скандала после того, как опубликовал в своем блоге карикатуры, изображающие Микки и Минни Маусов правоверными мусульманами.