Пт, 2024-03-29, 00:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Африканський слон на прізвисько П'ятий заблокував рух по автомобільній дорозі в Англії, тому що приліг на асфальт, аби трохи подрімати. Інцидент стався на шляху, що веде в сафарі-парк у Західному Мідленді.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2011-10-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


У лабораторіях компанії L'Oreal розроблені пігулки від сивини. Прийом однієї таблетки на день дозволяє зберегти природний колір волосся до глибокої старості.




Вона вирішила полоскотати собі нерви у "Готелі з привидами", в який американці, стомлені рутиною, приходять за 17 доларів ночувати в "проклятому" місці.




Англійська пенсіонерка Клер Ормістон відзначила столітній ювілей у компанії своїх родичів, товаришів з центру для літніх людей і стриптизера на прізвисько Скорпіон.



Власниця найсексуальнішого голосу співачка Ольга Горбачова дає відкриті уроки німецької мови в кліпі на свою нову пісню Kleine.



У декількох районах Одеси і довколишніх населених пунктах люди задихаються від сильного задимлення і запаху гару.


Головний тренер чернівецької "Буковини" Вадим Заєць був поранений з мисливської рушниці. Інцидент трапився близько 13:00 біля його будинку на вулиці Достоєвського у Чернівцях.




В Cербії про родину Костичів знає чи не кожен другий. Матір Діани - світську левицю та дизайнерку Мар'яну Матеус спіймати не вдалося, бо жінка зараз подорожує і в Белграді її немає.



Українець Андрій Слюсарчук, який відомий своїми феноменальними здібностями і пам’яттю, є самозванцем, у якого насправді немає ані диплому медичного вишу, ані взагалі вищої освіти.



Західна преса проводжає Стіва Джобса в останню путь, розмірковуючи про його внесок в епоху. Суміш романтизму, блискучих розробок і нещадності ділка зробила його взірцем для всіх топ-менеджерів



Охорона Печерського суду наказала журналістам вийти із зали судового засідання над екс-міністром Юрієм Луценком, коли той обізвав очільника МВС Анатолія Могильова.



Фільм "Повстання планети мавп" режисера Руперта Вайатта вперше був показаний змішаній глядацькій аудиторії - з приматів і людей - в одному із зоопарків на півдні Японії.



У Міністерстві закордонних справ України вважають, що відсутність положення про європейську перспективу України в Угоді про асоціацію з Євросоюзом може поставити під загрозу парафування цього документа.





"Я давав свідчення, коли був важко хворий, я говорив про це слідчим... Допитувати хвору людину з 9-ї ранку до 9-ї вечора - це приниження. За мною ходили слідчі в туалет", - сказав він.


8 жовтня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень дощ, місцями грози, вітер південний, 7-12 м/сек., удень місцями пориви 15-20 м/сек., температура повітря вночі +12...+14 градусів, удень +19...+21 градус.


Дженніфер Лопес стала дуже розкутою і сексапільною

Дженніфер Лопес взяла участь у музичному фестивалі iHeartRadio, де стала справжньою королевою вечора. Співачка, яка не так давно розлучилася з чоловіком, немов повернулася в колишні часи: глядачі вже давно не бачили артистку такою сексапільною та розкутою.