Вт, 2024-04-23, 12:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Чернівці в суботу та неділю святкують День міста і 603 річницю з часу першої письмової згадки про місто. Про це сказано у повідомленні прес-центру Чернівецької міськради.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2011-10-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Олександр Усик виграв чемпіонат світу з боксу, який відбувається у Баку. У фіналі вагової категорії до 91 кг українець впевнено переміг Теймура Маммадова з Азербайджану.



Кондитери Запоріжжя спекли 241-кілограмовий торт на честь святкування Дня міста і 241 річниці з часу першої письмової згадки про Запоріжжя.




Швеція депортує 90-річну українську емігрантку Ганну Чижевську назад до Києва. Аби знайти спосіб уникнути видворення з країни, у її родичів залишилося менше двох тижнів.


9 жовтня в Києві хмарно із проясненнями, вночі і вдень дощ, місцями сильний, вітер північно-східний, 7-12 м/сек., температура повітря вночі +7...+9 градусів, вдень +9...+11 градусів.




На Манежну площу в центрі Москви, де на суботу запланована акція в пам'ять про вбитого вболівальника ЦСКА Андрія Урюпіна, з'їхався ОМОН, почалися затримання.


Сплеск активності метеоритного потоку Драконідів, породжених кометою Джакобіні-Ціннера, надасть жителям Північної півкулі можливість у ніч на неділю спостерігати тисячі метеоритів, які згорають у щільних шарах атмосфери.


 

"Молодые люди! Не приставайте к девушкам, вышедшим из купальни. Они могут оказаться вашими бабушками", так шутят на Хевизе, всемирно известном термальном озере, расположенном к западу от Балатона, в трех километрах от города Кестхей.


Рояль Папы Бенедикта XVI, наверное, уже ночами снится тем, кто занимается переездом понтифика и должен перевезти мебель. Папа имеет привычку исполнять на фортепиано классические произведения, чтобы расслабиться, как сообщают информированные источники из Ватикана.





Базы по аренде недвижимости, а именно аренда офиса, в Москве пополнились новыми "объектами". Если у жителя столицы возникло желание заработать на аренде, то для этого теперь не нужна квартира, загородный дом или гараж.



У зоопарку Луцька відкрили містечко для ведмедів. На його будівництво витрачено 150 тисяч гривень. Містечко складається з трьох основних відділень: ігрової кімнати площею 50 кв. м, двох барлогів.




Роздрібні ціни на зріджений автомобільний газ поповзли вгору. Про це свідчить ціновий моніторинг консалтингової групи "А-95".



8 жовтня в Україні відзначають День юриста – професійне свято знавців права та служителів закону. Вчені припускають, що саме в цей день в 1016 році Ярослав Мудрий видав звід законів "Руська правда".



В Угорщині запроваджують податок на каву, ароматизоване пиво та алкогольні коктейлі. Крім того, розмір вже введених "харчових" податків передбачається збільшити, проте на скільки, поки невідомо.



Днями чеченці некоректно обійшлися із українською народною співачкою Ані Лорак. Ані Лорак із добрими намірами приїхала привітати чеченську столицю із річницею.



Деякі наші сновидіння деколи збуваються наяву. Чи варто пояснювати це виключно втручанням потойбічних сил, які попереджають нас про якісь події, чи є якесь наукове пояснення?