Пт, 2024-03-29, 12:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Британські науковці встановили, що щасливі і позитивно налаштовані люди живуть довше. Про це стало відомо з висновків фахівців з Лондонського університетського коледжу.

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-11-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Одна з активісток чорнобильських громадських організацій під час мітингу проти скасування пільг у будівлі Кабінету міністрів безжально вилаяла Януковича, який цього дня прийшов на засідання уряду.



У п'ятницю, 4 листопада, закінчується 520-денний експеримент учасників проекту Марс-500 у російському Інституті біомедичних проблем.



В арабському світі спалахнув новий скандал. Серед безлічі знімків сім'ї колишнього лідера Джамахірії знайшлася світлина, що зафіксувала його сина Мутасіма, який пристрасно цілується з чорнявою красунею.



Тему побиття Романом Ландіком Марії Коршунової було порушено в прямому ефірі популярного політичного ток-шоу Infrarouge на швейцарському телеканалі TSR.




"Мені 17 років і моя мати - українка. Я справжній патріот цієї країни і щиро люблю її всім серцем. Цим протестом я висловлюю всю свою відразу проти несправедливості, яка сьогодні відбувається в Україні".


3 листопада в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 3-8 м/сек., температура повітря вночі +3...+5 градусів, вдень +8...+10 градусів.



Астрономи запропонували нову схему пошуку позаземних цивілізацій. На часі єдиний у світі великий проект з пошуку таких цивілізацій - SETI - покладається на виявлення радіосигналів інопланетян.


Автострахование

 

Жизнь в дороге очень непредсказуемая и опасная. Никогда с уверенностью не можешь сказать, что ожидает тебя за следующим поворотом. Именно поэтому большинство водителей с радостью соглашаются на автострахование