Чт, 2024-04-25, 18:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Наприкінці жовтня німецький фізик Томас Зенкель на польовому аеродромі на південному заході Німеччини здійснив небувалий пілотований політ на екстравагантному вертольоті - електричному апараті, в якого 16 пропелерів.

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-11-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Виявляється, Демі Мур теж є що приховувати. Ще задовго до роману Ештона Катчера з Сарою Ліл, через який і почався розлад у знаменитій родині, Мур зраджувала свого чоловіка з його ж приятелем, 27-річним актором Беном Холлінгсвортом.



В одну з поліклінік російського Ростова звернувся 28-річний чоловік зі скаргами на сильний головний біль. Він розповів медикам, що йому на голову впав його улюблений 12-кілограмовий кіт.



Лідер невизнаної Придністровської Молдавської Республіки Ігор Смирнов називає Придністров’я територією України, але бачить його майбутнє тепер як незалежної держави.




"Вони поверталися ще раз, забрали ще машину документів. Кажуть, що в магазинах знайшли кілька фур з контрабандою. Правда, контрабандою у нас торгує багато хто, але не до всіх приходять маски-шоу".


У Саудівській Аравії понад два мільйони мусульман з усього світу починають здійснювати хадж - паломництво до святих місць у Мецці та Медині.



Після більш ніж десяти років суворої заборони у вільному продажі в Тунісі з'явився препарат "Віагра". "Чарівні сині пігулки" для підвищення чоловічої потенції було заборонено продавати тут майже 11 років тому.



Сьогодні, 4 листопада, за підсумками торгів на міжбанківському валютному ринку курс європейської валюти зріс на 1 копійку. Курс американського долара суттєво не змінився.



Аманда Сейфрід виконає головну роль у біографічному фільмі "Лавлейс", що розповідає про життя порноактриси Лінди Лавлейс (справжнє ім'я - Лінда Сюзан Борман).



Матч 30-го тура первенства молодежных команд премьер-лиги между грозненским "Тереком" и "Краснодаром", проходивший в День народного единства на стадионе имени Билимханова в Грозном, не был доигран из-за массовой драки на поле и за его пределами.




Бывают такие моменты в жизни человека, когда казалось без какой-либо причины начинает колоть под лопаткой в левом боку. Даже, становится трудно не вздохнуть, при вздохе так сильно болит.


Уряд Греції відмовився від ідеї проведення референдуму щодо ухвалення плану Євросоюзу щодо врегулювання боргової кризи країни, заявив міністр фінансів Греції Евангелос Венізелос на п'ятничному засіданні саміту G-20.



5 листопада в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, вітер південно-східний, 3-8 м/сек., температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +7...+9 градусів.