Сб, 2024-04-20, 08:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Один з провідних астрономів програми SETI, яка створена для пошуку позаземного розуму, заявив, що пошук інопланетян повинен брати до уваги і версію існування "розумних машин".

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-11-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Влада невеликого каліфорнійського міста Вест-Голлівуд, що належить до агломерації Лос-Анджелеса, ухвалила закон про повну заборону на продаж виробів з натурального хутра.



У В'єтнамі в результаті найсильнішої за останні 10 років повені, викликаної мусонними дощами в центральних і південних районах країни, загинули близько 100 людей.



Махмуд Ахмадінеджад заявив у середу, 9 листопада, що його країна не має наміру припиняти роботу над своєю ядерною програмою навіть після публікації доповіді МАГАТЕ про розробку Тегераном ядерної зброї.


 

Самая большая в истории выставка живописи Леонардо да Винчи "Леонардо: художник миланского двора", покажет девять из 15 сохранившихся работ мастера и десятки его рисунков.



Руководство зоопарка Торонто приняло решение разлучить пару африканских пингвинов-геев для того, чтобы подобрать им самок для спаривания.



Ввиду интереса, который вызывает судебная тяжба в Лондоне между Борисом Березовским и Романом Абрамовичем, "Новая газета" опубликовала стенограмму разговора, фигурирующую на процессе как одно из главных доказательств.



Угода про асоціацію України з ЄС складається з 1200-1300 сторінок "конкретного, дуже детального тексту". Саміт Україна - ЄС, на якому, як очікується, буде оголошено про завершення переговорів щодо угоди про асоціацію, відбудеться 19 грудня.



10 листопада в Києві хмарно із проясненнями, невеликий мокрий сніг, вітер північний, 5-10 м/с, температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +1...+3 градуси.