Пт, 2024-03-29, 07:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Інтернетом почали ширитися чутки, що Google планує перетворити браузер Chrome в ігрову платформу. Коли Chrome перевтілиться, для гри нічого не буде потрібно, окрім, власне, ноутбука або комп'ютера, плюс браузера.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-12-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



30 листопада чоловік на Opel Vectra у центрі Харкова протаранив 7 машин і збив дівчину-пішохода. Водій Opel загинув на місці.



У службі повідомляють, що інформація про "показуху" щодо умов тримання заарештованих в СІЗО керівництвом відомства розцінюється як "спекуляції та провокація окремих політиків".


2 грудня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вночі й вранці місцями туман, вітер південний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -1...+1 градус, вдень +4...+6 градусів.



В Москве в кинотеатре "Художественный" пройдет V Фестиваль авторского документального кино "Артдокфест-2011". В семи его программах покажут около ста фильмов, снятых за последние полтора года.



Однажды в сентябре 2010 года Сергей Колесников вышел из своего дома в Петербурге и поспешил в аэропорт, где взял билеты сначала на рейс в Турцию, а затем в США.




"Шоп-візи" коштуватимуть, як і звичайні, 35 євро, проте отримати їх зможуть лише мешканці Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Закарпатської та Чернівецької областей.



На відстані 40 світлових років від Землі є планета, що має подиву гідну властивість періодично перевертатися з ніг на голову так, що її північний полюс стає південним.



Україна є європейською державою і, відповідно до статті 49 Договору про ЄС, може подати заявку на членство в ЄС, як це може зробити будь-яка європейська держава за умови, якщо дотримується принципів демократії, поваги прав людини та основних свобод.



10 років тому ми зрозуміли, як сильно ми позаду країн Балтії, 5 років тому нам було важко повірити, що нас обійшла Болгарія, 2 роки тому - Сербія. Здається, нині настав час звикати до думки, що ми відстали навіть від Молдови і Грузії


Еволюція підготувала людину до періодів, коли треба жити без достатньої кількості їжі. Два чи навіть три місяці може прожити людини без харчів, за передумови, що вона здорова й має достатньо води для пиття.



30% дівчаток, що живуть на вулиці, надають сексуальні послуги за їжу, одяг чи місце для ночівлі.




Среду обитания в России можно назвать не только "не очень комфортной", но и крайне опасной. В рейтинге ООН по числу убийств Россия вышла в лидеры наряду с Гондурасом и рядом африканских стран.



У британському МЗС вважають, що напад на їхнє посольство в Тегерані санкціонований місцевою владою.

 

В Италии разработчики авиационного оборудования сконструировали особое сиденье для самолетов, которое занимает минимум пространства.