Пт, 2024-04-26, 00:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Американський дослідник впіймав у Новій Зеландії велетенського новозеландського цвіркуна (вета) досі небачених розмірів. Величезна самиця заледве вмістилася на людській долоні.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-12-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Клімат Арктики перейшов у нову, більш теплу фазу, зробивши територію "темною" і "зеленою". Це відбувається тому, що льоди, які темніють від танення, будуть поглинати все більше сонячної радіації.



Перше місце в антирейтингу зайняла 14-річна співачка Ребека Блек з піснею "Friday". Її дебютний кліп був розміщений на YouTube на початку 2011 року і незабаром став вірусним хітом.


Європарламент схвалив вступ Хорватії до Євросоюзу. Очікується, що ця балканська країна стане 28-м членом ЄС у липні 2013 року. Підтримали вступ Хорватії 564 депутата, 38 виступили проти, 32 утрималися.


"Міс-епатажність" Lady Gaga представила чергове відеотворіння, яке сміливо можна назвати короткометражним фільмом. Режисером 14-хвилинного ролика на пісню Marry The Night виступила сама співачка.



У Житимирі чоловік підбіг до автомобіля у той час, коли Володимир Литвин сідав у нього. Охорона спікера обхопила чоловіка руками та відтіснила його від машини.


Інформація про те, що культова фанк-рок-група Red Hot Chili Peppers приїде в Україну, підтвердилася. У календарі світового турне групи з'явився Київ. Red Hot Chili Peppers виступить у столиці України 25 липня.



Провідний астроном Ватикану заявив, що Католицька церква буде рада, якщо прибульці дадуть про себе знати.



К десятилетнему юбилею "Единой России" ее сторонники создали и выложили в сеть видеоролик, в котором призывают голосовать - дословно - за "партию жуликов и воров".



Знаменитый рок-музыкант, лидер группы "ДДТ" Юрий Шевчук дал накануне пресс-конференцию в Екатеринбурге в связи с предстоящей презентацией нового альбома "Иначе" и одноименной концертной программы.



Десятицентовая брошюра комиксов Action Comics от 1938 года продана на интернет-аукционе за 2,16 млн долларов - в 20 миллионов раз дороже первоначальной цены.



3 грудня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, вітер південний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, удень +4...+6 градусів.




Національна рада кінокритиків США назвала стрічку Мартіна Скорсезе "Хранитель часу" (оригінальна назва - "Hugo") найкращим фільмом року, а постановника визнали найкращим режисером.




У Росії назріли реформи, що припускають справжню політичну конкуренцію, "інакше росіяни проведуть їх за Путіна".




Згідно попередніми даними, причинами ДТП стали сильний туман й ожеледь на дорозі.



В Києві нова солістка гурту "ВІА Гра" Санта Дімопулос вийде на сцену разом з Євою Бушміною та Альбіною Джанабаєвою.


Вже за кілька тижнів нас очікують Різдвяні та новорічні свята, які так хочеться гарно провести. Саме бажання гарно відпочити штовхає багатьох українців у далекі мандрівки у ці святкові дні