Пт, 2024-03-29, 09:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


По решению руководства Грузии на черноморском побережье страны будет построен крупный город под названием Лазика, объявил в воскресенье президент страны Михаил Саакашвили.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-12-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Партія "Братів-мусульман", заборонена при Хосні Мубараку, отримала перемогу в першому турі парламентського вибору. Вона набрала 40% голосів виборців.


У Івано-Франківській області в січні-вересні викиди від стаціонарних джерел забруднення складали 166,1 тис тонн, що на 56,8 тис тонн, або в 1,5 раза більше, ніж за відповідний період попереднього року.


Много детей, как мальчиков так и девочек, любят играть в разные игры на компьютере. Совсем маленькие еще отдают предпочтение простеньким флеш играм.



Джиоєва вважає, що переговори за участю російських представників ні до чого не приведуть, тому що їй висувають образливі звинувачення в порушеннях і прямо вказують, що її кандидатура є неприйнятною.




До 25 зросла кількість загиблих в суботу, 3 грудня, в Сирії в зіткненнях між армійськими підрозділами і загонами військових, що перейшли на сторону опозиції.


Наблюдатели от КПРФ и "Справедливой России" остановили 14 больших пассажирских автобусов и 5 легковых автомобилей, которые с подачи представителей одной из партий привезли студентов одного из вузов Саратова, "чтобы провести голосование, и сделать большую "карусель".




Первыми под удар попали сайты газеты "Коммерсант" kommersant.ru, а также сайт ассоциации "Голос" golos.org и его проекта "Карта нарушений".