Пт, 2024-04-26, 00:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



У зарубіжних ЗМІ з'явилася серія статей, присвячених двадцятій річниці розпаду Радянського Союзу і нинішнім відносинам між США та Росією.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-12-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


За місяць до виборів найкращого футболіста світу 2011 року видання France Football і Міжнародна федерація футбольних асоціацій (ФІФА) скоротили список претендентів до трьох гравців.



Американські науковці призначили новий "кінець світу" на День закоханих, 14 лютого 2013 року. Передбачається, що День святого Валентина буде затьмарений загибеллю всього людства або більшої його частини.



Співробітники ДАІ організували злочинну схему вимагання грошей у водіїв в аеропорту "Бориспіль". В аеропорту "Бориспіль" чергує патруль ДАІ зі встановленим приладом "Рубіж" для вилову водіїв, які не сплатили штрафу.



Режисерський дебют Анджеліни Джолі "В краю крові і меду" , прем'єра якого запланована на 23 грудня, знову опинився в центрі скандалу. Цього разу голлівудську зірку звинуватили в плагіаті.



Науковці довели, що плітки дуже корисні для здоров'я – вони підвищують рівень позитивних гормонів, позбавляють стресу й тривоги.



Головне слідче управління Державної податкової служби України (ГСУ ДПСУ) завершує слідство у кримінальній справі проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко щодо діяльності ЄЕСУ.



6 грудня в Києві мінлива хмарність, уночі невеликий дощ, удень без опадів, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, удень +4...+6 градусів.




Панди мають жити парами, здаються в оренду при збереженні права власності за КНР, і дитинчата, що народилися у них, мають повертатися до Китаю.



Пекин опасается растущего социального напряжения, которое связано с падением производства и планами правительства по модернизации фабрик и заводов, - они предусматривают сокращение большого числа рабочих мест.



Монти сказал, что программа экономии, включая 20 млрд евро за счет сокращения бюджета и 10 млрд за счет ускорения экономического роста, является болезненной, но необходимой.



У Міжнародних силах сприянню безпеці (МССБ) під керівництвом НАТО кажуть, що мова може йти про американський безпілотник, що зник в західній частині Афганістану минулого тижня.



У цьому ролику кілька пар рук спочатку руйнують пазли у вигляді мапи України, Росії, Бєларусі і Казахстану, а потім його збирають під логотипом ЄврАзЕС.



Два відчутні землетруси сталися поблизу японської префектури Фукусіма, де розташована аварійна АЕС "Фукусіма-1".


Віталій Кварцяний, залишившись в черговий раз незадоволеним суддівством, заявив, що готовий оприлюднити наявну в нього інформацію щодо хабарів футбольних суддів і корупції всередині суддівського комітету.



5 грудня в Києві хмарно із проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень дощ, вітер південно-західний, 7-12 м/сек., пориви 17-22 м/сек. Температура повітря вночі +4...+6 градусів, вдень +10...+12 градусів.



Європейський виробник Philips презентував так зване "біологічне освітлення", що поєднує в собі всі останні тенденції: воно екологічне, дешеве у виробництві і взагалі не споживає електроенергії.