Ср, 2024-04-24, 18:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



"БЮТ-Батьківщина" заблокували трибуну Верховної Ради з вимогою внести до порядку денного законопроект про декриміналізацію статті Кримінального кодексу, за якою засуджено екс-прем'єра Юлію Тимошенко.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-12-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



800 котів, відправлених на забій, було врятовано китайськими захисниками тварин за допомогою поліції. "Вантаж, що нявкає" виявили в муніципалітеті Тяньцзінь, коли його переправляли в ресторани південнокитайської провінції Гуандун.




Міжнародний суд в Гаазі вирішив, що Греція не мала права блокувати прийом Македонії в НАТО в 2008 році.



Європа, найбільший споживач какао-бобів, внаслідок кризи різко скоротила об'єми закупівель сировини для виробництва шоколаду. У результаті, поточна ціна на какао впала на 42% в порівнянні з торішнім рівнем.


7 грудня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 7-12 м/с, температура повітря вночі -2...-4 градуси, удень +4...+6 градусів.



Організатори літніх Олімпійських ігор-2012 в Лондоні, які пройдуть з 27 липня по 12 серпня, визначилися з музикантами. Відкрити головні змагання планети випала честь знаменитому британцеві Полу Маккартні.



Вчорашнім поєдинком київського "Динамо" і донецького "​​Металурга" завершився 19-й тур української футбольної Прем'єр-ліги. Сенсаційних результатів тур не приніс.



У Бельгії після тривалої кризи сформовано уряд. Новий Кабінет міністрів розпочне роботу одразу після того, як опівдні 6 грудня 2011 р. присягне в королівському палаці.



У редакційних статтях західна преса коментує парламентські вибори в Росії і реакцію громадян. "У царя втрата крові" - так образно називається стаття в The Washington Times.



Міський голова Одеси Олексій Костусєв був госпіталізований не через гіпертонічний криз, а через алергічну реакцію на ліки від нього.




В Японии скончалась самая старая собака в мире - дворняжка по кличке Пускэ. Долгожительнице было 26 лет и 8 месяцев-125 лет, будь она человеком.



"Единая Россия" набирала менее 28%. При этом КПРФ отставала от нее всего на 2-5%. "Справедливая Россия" и "Яблоко" набирали порядка 17% и 15% соответственно.



Календарна зима принесла Україні, як це б не дивно звучало, тепло, але протримається воно недовго.




В Іраку в результаті серії вибухів загинули 28 людей, ще понад 70 були поранені.



Зараз в багатьох містах РФ проходять мітинги опозиції на знак протесту проти фальсифікації вчорашніх парламентських виборів. Повідомляється про численних затриманих.


Відповідно до інформації, що з'явилася недавно, популярна британська соул-співачка Емі Вайнхаус, що раптово померла влітку цього року у віці 27 років, страждала однією з форм так званого розладу особистості.



Фракції "БЮТ-Батьківщина" і НУ-НС наполягатимуть на тому, аби вже 6 грудня Верховна Рада України розглянула законопроекти щодо приведення чинного законодавства у відповідність з резолюцією Європарламенту.



Україна незадоволена умовами перебування у Світовій організації торгівлі. Через всього три роки членства в ній країна вирішила переглянути свої тарифні зобов'язання.