Ср, 2024-04-24, 06:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Французьке телебачення показало записи відеокамер спостереження з нью-йоркського готелю Sofitel в той день, коли там спалахнув секс-скандал з тодішнім головою МВФ Домініком Стросс-Каном.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2011-12-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


10 грудня в Києві хмарно з проясненнями, вночі невеликий мокрий сніг з дощем, вдень невеликий дощ з мокрим снігом, вітер південно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі -1...+1 градус, вдень +3...+5 градусів.



На Шотландию обрушился мощнейший за последние 15 лет шторм, его скорость временами достигала 250 километров в час. Перестали работать школы, отменены авиарейсы, не курсируют паромы и поезда.



Интернет-сервис iTunes, занимающийся продажей контента для пользователей устройств Apple, назвал лучшим альбомом года пластинку Wasting Light - седьмой студийный альбом группы Foo Fighters экс-барабанщика Nirvana Дэйва Грола.



Радмін хоче прирівняти до пікетування "спільну масову присутність громадян у заздалегідь обумовленому громадському місці.



Як зазначають науковці, зазвичай білі ведмеді полюють на тюленів, але якщо їх бракує, то величезні хижаки шукають інші харчі - навіть, якщо вони належать до їхнього ж виду.



Пенсії будуть в рази менші, як мінімум втричі, ніж ті, які ми повинні отримувати згідно з рішеннями суду. Висока пенсія буде лише у того, у кого буде висока заробітна плата".



Компанія Coca-Cola вирішила змінити місце зберігання секретної формули приготування сиропу, що лежить в основі її популярного в усьому світі газованого безалкогольного напою.



Все меньше времени остается до главных праздников зимы и года — Рождества и Нового года.