Чт, 2024-04-18, 18:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Весь Архів новин



Четверо осіб, у тому числі 3 співробітників міліції, госпіталізовано через зіткнення автомобілів "Таврія" і ВАЗ 21099 1 серпня близько 15:30 на перехресті вулиць Чернишевського і Маяковського в центрі Харкова.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-08-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

Громадянин Росії загинув і 2 росіян госпіталізовано 1 серпня внаслідок зіткнення вантажного та легкового автомобілів у Сімферопольському районі Криму. Про це сказано в повідомленні прес-служби кримського управління Державної автомобільної інспекції.




Київська міська санітарно-епідеміологічна станція закрила 7 пляжів у Києві через невідповідність якості води нормативам. Про це сказано в повідомленні Міністерства охорони здоров'я.



Депутат Верховної Ради, голова парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко (фракція "Блок Юлії Тимошенко - Батьківщина") вважає, що прийнятий Радою закон про врегулювання судового збору становить загрозу тиску на засоби масової інформації.



Президент Віктор Янукович схвалив закон "Про державний земельний кадастр". Про це сказано в повідомленні прес-служби президента.


 
Співробітники групи розмінування аварійно-рятувального загону спецпризначення Запоріжжя 1 серпня знешкодили 4 артилерійських снаряди часів Другої світової війни, виявлені біля магазину в Жовтневому районі міста.



Співробітники Управління Служби безпеки України в Полтавській області затримали заступника начальника управління податкової міліції-начальника слідства Державної податкової служби в Полтавській області за підозрою у вимаганні й одержанні хабара в розмірі 7 тисяч доларів.



Прем'єр-міністр Микола Азаров відбув у Вінницьку область ознайомитися зі справами регіону. Про це повідомив представник прес-служби Кабінету Міністрів.



Колишній лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз, що претендує знову на цю посаду, допускає залежність іншого кандидата в лідери СПУ, першого секретаря СПУ Миколи Рудьковського від Партії регіонів. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Коммерсант-Україна".

 

Політики масово піддаються новому захопленню - заводять сторінки у Facebook. Навіть така старомодна, здавалося б, людина, як Микола Азаров, і той вже щосили "чатиться".


 

Палата представників Конгресу США затвердила законопроект про підвищення ліміту держборгу США; Сенат має схвалити документ у вівторок, після чого він надійде на підпис президентові Бараку Обамі.