Пт, 2024-04-19, 10:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Енергійна колумбійна співачка Шакіра у рамках туру по Мексиці відвідала ранчо, на якому дебютувала у ролі наїздниці... на віслюку. Своїм вчинком зірка похизувалась у фейсбуці.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-09-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Дворічний самець кенгуру на прізвисько Бенджі, який втік від господаря в Празі, виявився великим поціновувачем жіночої спідньої білизни.




У Києві учасники акції, яку організували представники громадського руху "Відсіч", тримали плакати з написами: "З Табачника реформ, як з козла - молока", "Геть міністра - шлепера з освіти!", "Освітою керує козел?".


Кілька сотень людей були змушені покинути свої будинки через сильні лісові пожежі, що вирують в американських штатах Техас і Оклахома.



Син головнокомандувача УПА Романа Шухевича, 78-річний львівський громадський діяч Юрій Шухевич, хоче з другої спроби повернути батькові звання Героя України.



Безробітний тесляр Уейн Сабадж збирався нарвати зелені в своєму саду в Джонсбургзі, недалеко від Чикаго, коли серед качанів броколі виявив паперові мішки з 20-доларовими купюрами на суму 150 тисяч доларів.



В останній день літнього трансферного вікна київське "Динамо" розпрощалося відразу з двома своїми футболістами. За 13 мільйонів євро був проданий у "Рубін" півзахисник збірної Фінляндії Роман Єрьоменко.




Картаті жилеточки та спіднички-плісе. Краватки і метелики. Модні паски і черевички від Armani. 1 вересня - не лише день знань, а й парад для школярів-модників.


Делегація Європейської комісії "За демократію через право" ("Венеціанської комісії") відвідає Україну 15 вересня для участі в конференції із захисту прав людини.



Управління освіти Львівської міської ради просить батьків школярів повідомляти про факти продажу жувальних гумок і чіпсів у шкільних їдальнях.



Угода з Норвегією про спрощення оформлення віз і реадмісію осіб, підписана 13 лютого 2008 року в Осло (Норвегія), набула чинності.



2 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/сек., температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +21...+23 градуси.



Астрономи виявили в сузір'ї Лева зірку, яку досі просто не могли собі уявити. Зірка виявилася однією з найбідніших хімічними елементами важче гелію - з точки зору сучасної астрономії, таких зірок просто не може бути.



Низка впливових людей світу підписали відкритого листа, у якому висловили занепокоєння з приводу останніх подій в Україні. Про це сказано у статті під назвою "Україна втрачає свій шлях".



Загальна кількість виданих українцям шенгенських віз збільшилася 2010 року на 70 тис і склала близько 1,1 мільйона. Більшість з них - туристичні візи (категорії А, В і С).



Мексиканські археологи знайшли новий палац імперії майя на території південного штату Чіапас. Стародавнє місто, на території якого виявлено палац, було створено приблизно 2 тисячі років тому.