Пт, 2024-04-19, 20:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


14 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер західний, 5-10 м/с, температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +24...+26 градусів.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2011-09-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


У вівторок, 13 вересня, Європейський союз запропонує механізм, що припиняє дію Шенгенської угоди в ряді країн. У першу чергу, цей захід спрямований проти Греції, потік нелегальних мігрантів з якої став надто великим.



Десятки британських футболістів, включаючи гравців англійської Прем'єр-ліги, не пройшли тести на прийом кокаїну, екстазі та канабісу.


У Японії у передмісті Йокогами відкрили заклад під назвою "Lastel" - готель для небіжчиків, де можна розмістити 18 мертвих "постояльців" в комфортабельних охолоджуваних трунах.




Астрономи з Південної європейської обсерваторії (ESO) представили на конференції "Екстремальні сонячні системи" в Швейцарії список з 50 нових екзопланет, відкритих за допомогою спектрографа HARPS.


Дослідники з Амстердамського вільного університету (Нідерланди) відкрили молекулярний механізм, що дозволяє мозку редагувати пам'ять, зокрема забувати неприємні спогади.


Дружина мера Києва Леоніда Черновецького Аліна Айвазова планує відкрити у Києві магазини високої моди, ювелірні бутіки для мільйонерів, ресторан змішаної кухні, де готуватимуть за її рецептами та знятися в кіно.


У вівторок, 13 вересня, о 9:00 у Києві стартував перший міжнародний нафтовий саміт. Це перший захід подібного масштабу в Україні.


Дружини затриманих у Лівії українців просять уповноважену Верховної Ради з прав людини Ніну Карпачову посприяти звільненню їх чоловіків, йдеться в повідомленні прес-служби омбудсмена.


Об'єднання опозиційних партій "Комітет опору диктатурі" ініціює відставку голови Верховної Ради Володимира Литвина.



Тропический ураган "Катя", зародившийся над Американским континентом, пересек Атлантический океан и ударил по Европе. Самый серьезный ущерб нанесен Великобритании, где уже отмечены человеческие жертвы, и Германии.



Друге місце на конкурсі краси "Міс Всесвіт" у бразильському місті Сан-Пауло посіла українка Олеся Стефанко. Переможницею конкурсу стала темношкіра красуня з Анголи Лейла Лопес.



Візит Януковича до Туркменістану, що почався вчора, не схожий на більшість закордонних поїздок президента. Зазвичай він їздить для того, щоб залучити інвестиції в Україну.



Голова Перехідної національної ради Лівії Мустафа Абдул-Джаліл виступив з промовою в столиці країни Тріполі, у якій виклав свої плани розвитку країни.



Додаткові доходи загального фонду держбюджету в 2012 році складуть 42 млрд грн. Цей ресурс буде витрачений на соціальні програми, наприклад на підвищення мінімальної зарплати, пенсій, допомоги сім'ям з дітьми, пільг та субсидій на послуги ЖКГ.



Міноборони почало розміщувати новини в соцмережі Facebook. Про це сказано в повідомленні департаменту преси та зв'язків із засобами масової інформації міністерства.



Україна й Туркменістан виступають за співробітництво в туристичній сфері. Про це сказано в повідомленні прес-служби Президента України.



Прем'єр-міністр, лідер Партії регіонів Микола Азаров не вважає колишнього прем'єр-міністра, лідера партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлію Тимошенко політичним конкурентом.



Київська міська державна адміністрація має намір реконструювати Київський академічний драматичний театр на Подолі до червня 2012 року.



Через величезні хвилі більшість паромних компаній скасували рейси між великою Британією та Ірландією.



13 вересня в Києві мінлива хмарність, вночі та вранці невеликий дощ, вдень без опадів, вітер західний, 7-12 м/сек., температура повітря вночі +13...+15 градусів, вдень +23...+25 градусів.