Чт, 2024-03-28, 14:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Науковці дійшли висновку, що теоретично Земля зможе пережити загибель Сонця. Результати своїх досліджень вони представили на конференції "Екстремальні сонячні системи".

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-09-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг заперечує реєстрацію юридичної особи "МММ-2011". Про це сказано в повідомленні комісії.



Громадська рада при Київській міській державній адміністрації оцінює рівень тінізації ринку таксі в Києві в 85%. Про це повідомив представник ради.



Японці далі розширюють гаму модифікацій своїх гібридів Prius. На стенді Франкфуртського автосалону можна ближче познайомитися з Prius PHEV, який здатний заряджатися від розетки і їздити тільки на електротязі.



На чемпіонаті Європи з академічного веслування, який завершився 18 вересня у болгарському Пловдиві, збірна України завоювала чотири нагороди.




"У нашій країні зареєстровано, відповідно до державної статистичної звітності, близько 25 млн хворих, які страждають на серцево-судинні захворювання. З-поміж них - близько 12 млн хворих на артеріальну гіпертензію".


Флойд Мейвезер-молодший скандалом завершив свій поєдинок проти Віктора Ортіса. Для початку "Красунчик" не зовсім звичайним способом відправив у нокаут свого суперника, після бою посварився з журналістом.



Преподаватель естественных наук Джеймс Дрейк записал видео, на котором камера, установленная на Международной космической станции (МКС), делает оборот вокруг Земли всего за одну минуту.



Компанія Jaguar представила на Франкфуртському автосалоні нову модель - двомісний спорткар Jaguar C-X16. Представлена модель поки що має статус "production concept".



20 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 3-8 м/сек., температура повітря вночі +9...+11 градусів, удень +22...+24 градуси.



Законопроекти щодо декриміналізації низки статей Кримінального кодексу не розглядатимуться на цьому пленарному тижні.



Міністр енергетики Туреччини Танер Їлдиз закликав у понеділок Республіку Кіпр відмовитися від планів видобутку вуглеводневих джерел на середземноморському шельфі.



Верховна Рада ухвалить рішення щодо скасування переходу України на зимовий час. Про це, відповідаючи на запитання журналістів, у понеділок заявив спікер ВР Володимир Литвин.



19 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі +7...+9 градусів, удень +21...+23 градуси.



Серіали "Божевільні" ("Mad Men") і "Американська сімейка" ("Modern Family") перемогли в головних номінаціях телевізійної премії "Еммі".