Чт, 2024-04-25, 00:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Верховна Рада скасувала перехід України на зимовий час. За відповідну постанову "регіонала" Олега Надоші проголосувало 266 депутатів.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-09-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Американський тижневик Newsweek в останньому номері, присвяченому глобальній боротьбі за права жінок визнав Ісландію найкращою країною для життя жінок.




Швейцарський тенісист Роджер Федерер посів друге місце у голосуванні за звання найшанованішої людини світу.



Підготовка до запуску вже ведеться - за даними агентства "Сіньхуа", ракета-носій "Чанчжен II-F", яка виведе модуль "Тяньгун 1" на орбіту, доставлена на космодром.



В Австрію прийшла незвично рання зима. Ще у вихідні температура там була в межах кліматичної норми. А тепер впала на 10-15 градусів.



За попередніми даними, в результаті ДТП в Анталії (Туреччина) один українець загинув, 21 постраждав, повідомив прес-секретар МЗС України Олександр Дикусаров.



21 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі +8...+10 градусів, удень +23...+25 градусів.




Корпорація Google Inc. запустила сервіс пошуку авіаквитків за найбільш вигідною ціною. У компанії стверджують, що нова програма швидко обробляє інформацію про наявні пропозиції та визначає найбільш вигідну.


Власнику компанії "ПростоПрінт", яка випускала скандально-відомі футболки з написом "Спасибо жителям Донбасса...", Денису Олейникову погрожують.




Українська громада США вітатиме Януковича протестами під час генеральної Асамблеї ООН. Про це повідомили в Українському конгресовому комітеті Америки, який є організатором акції.



Жителя Гетеборга у західній Швеції виселять з квартири за те, що він занадто голосно сміявся і заважав спати своїм сусідам. Відповідне рішення ухвалив апеляційний суд Західної Швеції.



За останній рік до Лук’янівського СІЗО та СІЗО СБУ потрапили такі відомі політики, як Валерій Іващенко, Юрій Луценко, Юлія Тимошенко, Василь Волга та інші.