Чт, 2024-04-25, 15:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


24 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі +9...+11 градусів, удень +16...+18 градусів.

Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2011-09-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Група фізиків, які працюють на CERN і в італійській лабораторії Гран Сассо виявили частку, яка рухається швидше за швидкість світла.



На чемпіонаті світу з художньої гімнастики, який цими днями проходить у французькому Монпельє, відбулися командні змагання. Збірна Україна у складі Аліни Максименко, Ганни Різатдінової, Вікторії Мазур і Вікторії Шинкаренко завоювала бронзові медалі.



У четвер, 22 вересня, в Тихому океані на захід від узбережжя Мексики сформувався ураган "Хіларі", який досяг вже четвертої категорії небезпеки за шкалою Саффіра-Сімпсона з п'яти можливих.



Інженер з авіаційного і радіоелектронного устаткування Олександр Сізов, стверджує, що зауважень до роботи авіаційної техніки в попередньому польоті літака, при підготовці до польоту і по ходу польоту не було.



Акцію "ляпас квітами" міністру освіти Дмитру Табачнику організувала мистецька спілка "Братство святого Луки".



13 грудня у київському Палаці спорту відбудеться концерт "Найкращі пісні мюзиклу "Нотр Дам де Парі".



У центрі Києва на Михайлівській площі точаться сутички між активістами студентської організації "Пряма дія" та міліцією.



Уламки неробочого американського дослідницького супутника можуть сьогодні впасти на північні області Італії.



У Мінську відбулася зустріч прем'єр-міністра Бєларусі Михайла М'ясниковича і голови правління російського концерну "Газпром" Олексія Міллера.



Виступаючи з трибуни ООН на 66-й сесії Генеральної Асамблеї, президент Грузії Михайло Саакашвілі розкритикував Росію.



Сьогодні в Україні набувають чинності нові правила обміну валют. Банки і фінансові установи будуть здійснювати валютні операції лише за умови надання документа, що засвідчує особу.