Чт, 2024-03-28, 12:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


30 вересня в Києві мінлива хмарність, місцями невеликий дощ, вітер північно-західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі +7...+9 градусів, удень +15...+17 градусів.

Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2011-09-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Нейрони центру руху в мозку людини "радяться" один з одним і обмінюються інформацією про положення та стан різних м'язів кінцівок, за роботу яких вони відповідають.


Європейський підрозділ компанії Nissan в Лозанні (EPFL) розпочало роботу над проектом по розробці системи, яка дозволила б керувати автомобілем за допомогою сили думки.



У Варшаві на саміті "Східного партнерства" тема утисків опозиції в Білорусі поставлена в один ряд з судовими процесами над представниками опозиції в Україні.


Сара Джесіка Паркер пробувала різні образи (з любов’ю їй підібрані голлівудським зоряним стилістом Рейчел Зої), але іспанкою їй бути ще не доводилося.


Кожен третій студент коледжу і молодий спеціаліст вважає інтернет найважливішою для людини потребою нарівні з повітрям, водою, їжею і житлом, свідчать результати дослідження компанії Cisco.


27 вересня українська рок-група "Океан Ельзи" з аншлагом виступила у Державному Кремлівському палаці у супроводі симфонічного оркестру МВС РФ під керівництвом Фелікса Арановського.


Кіт з двома мордами на прізвисько Френк і Луї потрапив до Книги рекордів Гіннесса. Він був включений до реєстру досягнень за те, що став на сьогодні найстаршим із тварин з аналогічною вадою.


Старший син найбагатшого українця Ріната Ахметова 23-річний Дамір одружується на дочці сербського "цукрового короля" Міодрага - 20-річній Костич Діані.


Кінець світу нам обіцяють чи не щороку. Проте остання інформація може заслуговувати на довіру - науковці назвали можливу дату реального апокаліпсису на Землі. Це 2013 рік, коли планету очікує потужне потрясіння,



Зірки відверто розповіли про свої таємні пристрасті і сексуальні бажання. Так, у сексі Анджеліна Джолі віддає перевагу садомазохізму.



Невідомий залишив в туалеті мерії японського міста Сакада префектури Сайтама 10 мільйонів ієн (більше 130 тисяч доларів) з проханням передати їх жителям постраждалого від землетрусу і цунамі району Тохоку.



Сьогодні триває засідання Печерського районного суду Києва у "газовій справі" щодо екс-прем'єра Юлії Тимошенко.