Пт, 2024-03-29, 00:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


7 вересня в Києві мінлива хмарність, вночі та вранці короткочасний дощ, місцями грози, вдень без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі +13...+15 градусів, вдень +19...+21 градус.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2011-09-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Президент Європейського футбольного союзу Мішель Платіні не сумнівається у тому, що країни-господарі Євро-2012 Україна та Польща організують турнір на найвищому рівні.


Поруч з найбільшим ісландським вулканом Катла значно зросла сейсмічна активність. За останні дні вчені зафіксували декілька невеликих землетрусів. Підземні поштовхи досягли магнітуди 3.0.


Героїня недавніх світських хронік, блондинка на Бентлі, "міс аварія" Маргарина Смілянська-Галицька (співачка РІ) ще у 2009 знялася оголеною для Playboy.


Львів вирішив вимагати в судах від жителів заміняти пластикові вікна на дерев'яні в житлових будинках в історичній центральній частині міста. Про це сказано в повідомленні Львівської міської ради.



Польща зацікавлена в стажуванні українських військових у своїх військових частинах з 2012 року. Про це сказано в повідомленні прес-служби Міністерства оборони України.



У різних містах Італії в рамках дня загального страйку відбуваються сутички протестувальників з поліцією. В Неаполі поранено вісьмох поліцейських. Італійці протестують проти декрету уряду, так званого фінансового маневру.



Жоден з українських вишів не потрапив до рейтингу 300 найкращих вищих навчальних закладів світу. Про це свідчать дані щорічного рейтингу вишів, який складається компанією QS.





"Ці люди прибули до Лівії вже після початку війни, незважаючи на наші попередження про те, що це дуже ризиковано", - сказав директор Департаменту інформаційної політики Олег Волошин.



Прихильники Тимошенко називають процес відвертою спробою Януковича усунути свою харизматичну опонентку до парламентських виборів наступного року та його висунення на другий президентський термін в 2015 році.




Передбачається, що бойова техніка, що рухається, непомітна в інфрачервоному випромінюванні, і, відповідно, виявиться недоступною для ракет супротивника з тепловою системою самонаведення.


Марихуана може позитивно впливати, принаймні, на підтримання ваги. Люди, які регулярно курили марихуану, частіше мали струнку фігуру й рідше страждали від ожиріння порівняно з тими, хто не вживав наркотику.



Вища рада юстиції (ВРЮ) має намір дати оцінку діям судді Печерського районного суду Києва Родіона Киреєва під час судового процесу над екс-прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко.



Американська компанія Noble Energy планує 1 жовтня розпочати пробне буріння на родовищі природного газу "Блок-12", що входить у спільну виключну економічну зону Ізраїлю та Кіпру.



Офіс компаній Prostoprint та futbolka.ua захопив УБОЗ - нібито через друк футболок з написом "Спасибо жителям Донбасса…".