Вт, 2024-03-19, 06:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Американское аэрокосмическое агентство NASA вывело на целевую орбиту лунный зонд Зонд GRAIL-A - первый из пары зондов, которые должны составить точнейшие карты Луны.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2012-01-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Самой плохой погодой может похвастаться по итогам новогодней ночи Новая Зеландия: на острове Северный произошло наводнение, а на острове Южный - землетрясение.

 

Холодна вода - найкращий засіб від похмілля.1 січня в Едінбурзі відбувся традиційний новорічний масовий заплив.




В Ірані рік почався з військових навчань. Іранські військові в неділю вранці провели пробний запуск ракет середньої дальності "земля-повітря" в Перській затоці.


Спроби відлякати невдачу закінчилися повним провалом для майже півтисячі філіппінців. Кількість потерпілих в результаті піротехнічних шоу і феєрверків на Філіппінах, за даними на неділю, досягла 472.



Традиційним салютом зустрічали Новий рік всі мегаполіси світу - цього року найбільш вражаючими були шоу в Лондоні, який зустрічає рік Олімпіади, в Ріо-де-Жанейро.