Вт, 2024-03-19, 10:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Станция высотой с 10-этажный дом, которая была закрыта в 2002 году, располагается на окруженном забором земельном участке площадью 0,64 кв. км.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-01-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Кращою актрисою визнана Кірстен Данст, яка виконала одну з головних ролей у "Меланхолії". Бреду Пітту дістався приз як кращому акторові за роботи у фільмах "Людина, яка змінила все" і "Древо життя".



Нова теорія Хокінга позбавляє людство надії на те, що чорні дірки можуть послужити "машинами часу" або "переходами до інших всесвітів".


Каждый будущий предприниматель всё хорошо взвешивает перед тем, как открыть свой собственный бизнес. И это правильно, ведь всем хочется преуспеть в собственном деле, а не стать банкротом.



Палеонтологи з Нижньої Саксонії, Німеччина, ідентифікували новий вид морських динозаврів. Це стало можливим завдяки аналізу останків, знайдених біля міста Кремлінген в 2005 році.




9 січня в Києві хмарно, місцями невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледь, вітер північний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, удень -1...+1 градус.


Медики дійшли висновку, що депресію у людини викликають не шкідливі для здоров'я продукти (фаст-фуді, чіпси тощо), а, навпаки, досить натуральні.



Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу обмежиться адміністративним штрафом за влаштоване ним ДТП у Румунії, оскільки його пасажир не потребував госпіталізації, а в трамваї та ще одному автомобілі, який брав участь в аварії, ніхто не постраждав.




8 січня в Києві хмарно із проясненнями, уночі без опадів, удень невеликий мокрий сніг, вітер північно-східний, 5-10 м/сек.Температура повітря вночі -1...-3 градуси, удень 0...+2 градуси.

Навигатор

 

Многие автомобилисты, которые часто путешествуют по различным странам и новым городам периодически теряются, несмотря на карты автомобильных дорог.