Чт, 2024-03-28, 11:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Его следует хранить лишь в нескольких лабораториях, соответствующих четвертому - наивысшему - уровню биологической безопасности. Именно в таких условиях Соединенные Штаты и Россия хранят образцы вируса оспы.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2012-01-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



За уточненими даними МВС, у результаті вибуху в ресторані в Нових Черемхах загинули дві особи, ще 27 постраждали.




10 січня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, удень 0...+2 градуси.



Зима, а особенно новогодние и рождественские праздники — это период в жизни каждого человека, когда набирается лишний вес. А как известно, жировые отложения одинаково ненавистны как и мужчинам, так и женщинам.



Засновник і генеральний продюсер CCP Артур Джанібекян заявив, що його компанії і каналу ТНТ "доведеться ще багато і довго працювати разом".



Курди загинули від удару з американського беспілотника, що вилетів з американської бази "Інджірлик" на півдні Туреччини.



Сообщается также, что пострадавшая туристка отделалась сравнительно легко. В больнице, куда ее доставили после спасения, врачи зафиксировали у нее перелом ключицы и несколько синяков.



Поверить в реалистичность подобного плана в обнищавшем Иране сложно, если речь не идет о военном проекте.


Москва підтримувала Дамаск, не дивлячись на зростаючий тиск Заходу і арабського світу, у зв'язку з насильством сирійської влади при придушенні виступів проти правлячого режиму.



Центробанк відзначає, що зараз значна частина платежів проводиться через посередників, внаслідок чого нові правила будуть застосовані і до них.