Вт, 2024-03-19, 08:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Эксперты Bloomberg также отмечают: несмотря на то, что имена китайских художников не слишком хорошо известны на мировом рынке, они пользуются большой популярностью в самом Китае.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-01-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Преступники, достав пистолеты, заявили, что совершают ограбление. В результате из магазина были похищены украшения на сумму около 20 млн долларов.



"Парламентские выборы в России 4 декабря были хорошо организованы технически, но отмечены сращиванием государства и правящей партии", – говорится в 28-страничном докладе.




Найкращим актором критики назвали Джорджа Клуні, який зіграв удівця, що шукає коханця своєї недавно померлої дружини, в "Нащадках" Олександра Пейна.



До 2062 року більшу частину роботи замість людини будуть виконувати молекулярні конструктори, а тривалість життя людини значно зросте. "У 2062-му народиться дитина, яка житиме 152 роки.



Польські експерти вважають, що голос, який раніше приписувався Бласіку, насправді належав другому пілотові. Офіційна версія доповіді Інституту повинна бути опублікована 16 січня.


Ідея назвати сліпня на честь Бейонсе належить досліднику Брайану Лессарду. За словами науковця, він вирішив привласнити комасі незвичайне ім'я, коли побачив золоті волоски на товстому черевці сліпня - ця особливість і викликала у нього асоціації зі співачкою.



Три французских модели из компании Etam, производящей дамское белье, приняли участие в незаконной рекламной акции, которая грозит обернуться громадными убытками для фирмы-производителя.



С каждым днем все  большее количество людей пользуются Интернетом. Ведь именно в мировой паутине можно найти ответы на волнующие вас вопросы, почитать новости на самую разную тематику.



Європейська комісія стверджує, що ЄС готовий, "якщо того побажають Україна і ЄС, вступити в трибічні консультації по газотранспортному транзиту у будь-який час".



Российская Федерация — очень огромная страна, а поэтому, если у вас имеется недвижимость в разных областях и городах страны, то управлять ею не так уж и просто.



Американське космічне агентство NASA попросило астронавтів на борту Міжнародної космічної станції (МКС) запустити в п'ятницю двигуни, щоб уникнути зіткнення з фрагментом космічного сміття.



Просто біля Білого дому будується новий, величезний протиядерний бункер для президента США Барака Обами, його сім'ї та адміністрації.




Сильні землетруси в майбутньому не траплятимуться частіше, як цього багато хто побоюється. Такого висновку дійшли американські науковці з університету в Сан-Дієго.