Вт, 2024-03-19, 08:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Американський зонд LRO (Lunar Reconnaissance Orbiter) зафіксував присутність інею на дні приполярних місячних кратерів, куди ніколи не потрапляє сонячне світло.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2012-01-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Каждый спортсмен и просто человек, который часто занимается спортом, хорошо знает, что ваша обувь – это главное, вне зависимости от вида спорта, которым вы занимаетесь.



Міжнародне журі престижної премії "Spectrum", яка присуджується Фондом землі Нижня Саксонія і Музеєм Шпренгеля в Ганновері, визнало Бориса Михайлова одним з найбільш видатних фотохудожників сучасності.



Швейцарские археологи обнаружили на раскопках комплекса Карнак близ Луксора на юге Египта могилу певицы, служившей в годы правления XXII династии фараонов (945 - 712 года до нашей эры) при храме солнечного бога Амона Ра.




Если у вас на данный момент был только нефтеперерабатывающий завод или же бизнес в нефтегазодобывающей, или нефтехимической отрасли, но вы решили заняться еще и строительным бизнесом, то вам могут пригодиться редкие и специфические материалы, которые вы использовали ранее.



Думки можна буде передавати на відстані. За допомогою приймача електричних імпульсів можна буде спілкуватися мовчки так само, як і по мобільному телефону – на новинку можна очікувати вже через сто років.



Серед головних причин поганого настрою експерти називають холодну погоду, борги, що нагромадилися, і несплачені рахунки, а також факт того, що до заробітної плати за січень залишається ще два тижні.


Як відомо, Україна безуспішно домагається зниження вартості російського газу. Результатів переговорів поки що немає, проте глава "Газпрому" раніше заявив, що після Нового року можливе підписання додаткової угоди до чинних газових контрактів.





Mercedes S-класу (W221), що випускається нині, вважається вже досить немолодим автомобілем - машина побачила світ ще в жовтні 2005 року.



Згідно з новою угодою про фінансування, міністр освіти зможе позбавляти бюджетних коштів школи, де заперечується вчення Чарльза Дарвіна, а замість цього викладається теорія креаціонізму, в рамках якої світ розглядається як творіння Бога.



17 січня в Києві хмарно із проясненнями, невеликий сніг, на дорогах ожеледь, вітер північно-західний, 3-8 м/сек. Температура повітря вночі -6...-8 градусів, вдень -3...-5 градусів.



В наше время многие люди пытаются расслабляться после трудного рабочего дня или же просто отвлечься и снять усталость, поиграв вечером в ту или иную игру.



Науковці використовували метопрен - аналог природного ювенільного гормону комах. Застосувавши його (місцево) до личинок кількох видів мурах на критичній стадії розвитку (коли ще не була вирішена доля особини - в яку субкасту робітників вона потрапить), автори досліду успішно створили супервояків у кількох видів.


США можуть запровадити стосовно українських чиновників два види санкцій. Про це заявив народний депутат від НУ-НС Володимир Ар'єв. За його словами, про характер потенційних санкцій Вашингтона до представників української влади ведуться цілком серйозні розмови .





"Трапилося так, що командир судна допустив помилки, ухвалюючи рішення, які призвели до серйозних наслідків", - йдеться в заяві судновласника, яким володіє агентством.



Украинцы встретили новый две тысячи двенадцатый год с новым Налоговым кодексом, который вступил в силу первого января.



Найкращим анімаційним фільмом стали "Пригоди Тінтіна" ("The Adventures Of Tintin"), а найкращим фільмом іноземною мовою - іранська стрічка "A Separation".