Вт, 2024-03-19, 06:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



"За деякими даними, в 2011 році відносно бідною в Україні є приблизно половина населення. Ще 40% населення відчувають страх, що ось-ось опиняться в категорії бідняків. У той же час більш як 2/3 національних багатств зосереджено в руках сотні сімей", - сказав він.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-01-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У Європі все ж сподіваються, що обійдуться без санкцій проти України, оскільки введення крайніх заходів не буде приємним ні для України, ні для Євросоюзу. Але ЄС зробить все можливе, щоб захистити права людини і демократію в Україні .




Вона стає обома лапами на круглу кришку і, розмахуючи крилами, з'їжджає на ній з похилого даху, вкритого снігом. Потім вона бере в дзьоб "сноуборд", знову забирається наверх, і дія повторюється.








19 січня в Києві хмарно із проясненнями, уночі без істотних опадів, удень часом невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі -11...-13 градусів, удень -4...-6 градусів.



18 января на 72-м году жизни скончался знаменитый футболист Виктор Трояновский, в 1961 году ставший чемпионом СССР в составе киевского "Динамо".



В Паданській долині в Італії зафіксовано рідкісне явище, - "хімічний снігопад", пише газета Corriere della Sera. Це феномен породжений поєднанням крижаного вітру з Росії і сильного забруднення вказаного району.



В результате аварии на одном из заводов в немецком городе Брюль (федеральная земля Северный Рейн- Вестфалия) пострадали 39 человек. Не менее 16 из них госпитализированы, некоторые находятся в тяжелом состоянии.



Англоязычная версия свободной энциклопедии Wikipedia прекратила свою работу на сутки в знак протеста против намерения Конгресса США принять закон, воспринимаемый многими как попытка ввести цензуру в интернете.



Бывший украинский президент Виктор Ющенко сообщал американским дипломатам о причастности к компании RosUkrEnergo еще одного экс-главы Украины Леонида Кучмы и нынешнего российского премьера Владимира Путина.



Старший сын скончавшегося в декабре 2011 года лидера КНДР Ким Чен Ира - Ким Чен Нам - снова раскритиковал передачу власти его младшему брату Ким Чен Ыну и попутно рассказал, почему сам не стал преемником своего отца.



Американский режиссер-документалист Фредерик Вайсман снял фильм о знаменитом кабаре "Crazy Horse", в глазах всего мира являющимся таким же символом Парижа, как Эйфелева башня.



У перші дні 2012 року на Житомирщині від переохолодження вже загинули десятеро людей, повідомив працівник прес-служби Головного управління МНС України у Житомирській області Сергій Уланов.