Вт, 2024-03-19, 09:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



В наше время сложно представить себе компанию, которая бы не имела собственного и полнофункционального сайта.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-01-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Донецький "Шахтар" провів перший товариський матч на зборах в Дубаї. "Гірники" у серії пенальті поступилися олімпійській збірній Узбекистану в рамках міжнародного турніру Dubai Match World Cup.



Ведуча "Світського життя" Катя Осадча подарувала американській діві Мадонні українську хустку. Під час інтерв'ю Мадонна радісно прийняла розкішний подарунок і не відцуралася.



91-летний Джон Демьянюк, признанный судом Мюнхена виновным в убийстве десятков тысяч евреев и приговоренный к пяти годам тюрьмы, просит правительство Германии выделить ему средства для подачи в суд за клевету на Bild.



Англичанин Дэвид Бекхэм принял окончательное решение продлить контракт с чемпионом североамериканской лиги соккера "Лос-Анджелес Гэлэкси".



Президент Янукович доручив тимчасово виконувати обов'язки голови Служби безпеки України першому заступнику голови спецслужби - начальнику Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Володимиру Рокитському.



Американський журнал OK! офіційно заявляє, що 36-річна Анджеліна Джолі вагітна і невдовзі у неї з Бредом Піттом з'явиться сьома дитина.



Компанія Kodak оголосила себе банкрутом і звернулася до суду з проханням про захист від кредиторів. Заснована 132 роки тому компанія, яка була одним з піонерів на ринку плівкової фотографії, не змогла витримати конкуренції з боку виробників цифрових фотоапаратів і принтерів.



20 січня в Києві хмарно із проясненнями, уночі сніг, удень мокрий сніг, на дорогах ожеледь, удень слабке налипання мокрого снігу, вітер південно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі -5...-7 градусів, удень -1...+1 градус.



В наше время все большее количество людей занимается интернет-коммерцией или же просто продают и покупают различные услуги и товары через Интернет.



Евгения Тимошенко – дочь экс-премьера Украины Юлии Тимошенко – в рамках мировой разъяснительной кампании с целью получения международной поддержки побывала в Израиле.

 

 

 

За окном наступили настоящие зимние холода, поэтому очень удобно, если в вашей квартире, загородном доме, в коттедже установлен домофон, который является очень нужным и удобным устройством.


Згідно з оприлюдненою раніше заявою міністра внутрішніх справ, від стихії цього року постраждали 65 провінцій. Більш як 13 мільйонів людей, або кожний п'ятий житель країни, потерпіли, загинула майже чверть річного врожаю рису, зупинилися сотні промислових підприємств. Збитки від повені оцінюються експертами в 16-18 мільярдів доларів .




В 2011 році 40-річний Кличко двічі захистив свій титул, здобувши перемоги технічним нокаутом над 31-річним кубинцем Одланьєром Солісом і 35-річним поляком Томашем Адамеком.



Крадіжка на "Дабаа" сталася минулого тижня, коли в околицях АЕС відбувалися масові сутички: сотні жителів районів, прилеглих до станції, вимагали перенести місце будівництва.



А в Алжирі сніг випав у пустелі Сахара. Правда, заморозки тривали лише добу. Потім сніг розтанув. Але навіть такі заметілі в Сахарі - трапляються далеко не щороку



А ось рівень політичних свобод у Росії торік не змінився - країна фігурує в списку "невільних" країн з рейтингом, аналогічним Руанді, Єгипту, Оману, Катару, Габону і території Західного берега річки Йордан.



Православні вірні і греко-католики відзначають в четвер один з найдавніших християнських свят - Хрещення Господнє, або Богоявлення.