Пт, 2024-04-19, 18:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



В метро часто можно услышать вежливое обращение к киевлянам и гостям столицы. Кто эти гости столицы? С какой целью приехали в наш город? Где остановились?

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2012-01-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Рада ЄС заборонила імпорт до Євросоюзу сирої нафти і продуктів нафтохімії з Ірану, йдеться в постанові, яку ухвалили в понеділок, 23 січня, міністри закордонних справ ЄС в Брюсселі.



24 січня в Києві хмарно із проясненнями, уночі невеликий сніг, удень без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -6...-8 градусів, удень -1...-3 градуси.



На снимках, сделанных советскими посадочными зондами на Венере, присутствуют перемещающиеся объекты которые, возможно, имеют "свойства живых существ".



Голливудские актеры Риз Уизерспун и Райан Рейнольдс исполнят главные роли в фильме "Большие глаза", продюсером которого будет Тим Бертон.


Міжнародна правозахисна організація Human Rights Watch відзначає падіння довіри до судів в Україні через судові процесів щодо вищих колишніх чиновників, зокрема колишнього прем'єр-міністра, лідера партії "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина" Юлії Тимошенко, в 2011 році.


У Віктора Януковича буде можливість поговорити з лідерами Євросоюзу в кулуарах саміту, або при випадковій зустрічі в коридорі, але спеціально організовані зустрічі поки в наших планах не значаться.




Известный писатель Борис Акунин в статье для The International Herald Tribune признался, что осенью прошлого года задумался об эмиграции, но благодаря декабрьским митингам ему стало ясно, что такие как он - не маргиналы.



Генетично модифіковані кишкові палички змогли безпосередньо перетворити бурі водорості на етанол, притому з високою ефективністю. У перспективі це досягнення дозволить отримувати сировину для біопалива.



У різних містах України в неділю відбулися акції з нагоди Дня Соборності й Свободи. Символічними живими "Ланцюгами єдності" з’єднали береги Дніпра у Дніпропетровську та Дніпродзержинську.



23 січня в Києві хмарно, уночі сильний сніг, удень сніг, мокрий сніг, на дорогах ожеледь, вітер південно-східний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі -3...-5 градусів, удень -1...+1 градус.