Вт, 2024-03-19, 10:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Обсяг чистого державного боргу Великої Британії за підсумками грудня 2011 р. становив 1 трлн 3,9 млрд фунтів стерлінгів. Про це повідомляється в опублікованому сьогодні, 24 січня, повідомленні Національної служби статистики країни.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-01-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Хотя за окном уже и середина зимы, но по - настоящему снегом Украину завалило буквально несколько дней назад.



За окном зима, а поэтому каждый водитель именно в это время года как нельзя лучше понимает, что такое надежный автомобиль Audi.

Незаменимый помощник для работы и отдыха в Интернете

 

В наше время каждый человек, даже еще очень юный школьник знает, что для того, чтобы найти себе фильм, мультфильм или телевизионную передачу в Интернете и скачать ее на свой компьютер для просмотра, нужно сначала скачать уторрент.




Громадяни Україні не зобов'язані віддавати свої паспорти під час круїзів. Про це повідомило МЗС. "Витребування паспортів у громадян України, які перебувають у круїзі, не передбачено жодними міжнародними документами".



Масштабний страйк водіїв паралізував Італію. Перекриті по всій країні дороги призводять до дефіциту продуктів харчування. За словами пекарів, інгредієнтів залишилося на 48 годин - потім випічка хліба та виробництво пасти будуть неможливі.



Хакери атакували ряд урядових інтернет-ресурсів Польщі, повідомляє Wirtualna Polska. Зокрема, не доступні або працюють дуже повільно сайти Сейму (парламенту країни) і прем'єр-міністра Дональда Туска.



Після катастрофи круїзного лайнера Costa Concordia італійська влада може обмежити судноплавство поблизу Венеції: рух суден сприяє затопленню міста.



Близько 400 ув’язнених, які беруть участь у масовому голодуванні, що охопило практично всі СІЗО і колонії Киргизстану, зашили собі роти, тим самим посиливши свій протест.



Французький Сенат (верхня палата парламенту) у понеділок увечері схвалив законопроект про кримінальну відповідальність за заперечення геноциду вірменів.



25 січня в Києві хмарно з проясненнями, невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі -5...-7 градусів, вдень -2...-4 градуси.



Две тысячи двенадцатый год, наступивший не так давно, пока не принес спокойствия на финансовые рынки мира.


Готуючись до заключної частини сезону, підопічні Мирона Маркевича провели два контрольних поєдинки проти грізних московських клубів - "Динамо" і "Спартака", - забивши кожному з них по чотири голи.




Бывший кандидат в президенты США, а ныне сенатор от штата Массачусетс демократ Джон Керри появился в понедельник в Белом доме с подбитым глазом и распухшим носом.



Вот и наступил новый две тысячи двенадцатый год, а первый его месяц — январь — уже практически подходит к концу.



Итальянская прокуратура проверяет сообщения о том, что богатые русские, спасаясь с круизного лайнера Costa Concordia покупали места в шлюпках, оставляя детей и инвалидов на произвол судьбы.



Європейський Союз чекає від України кроку назустріч для парафування Угоди про асоціацію. Про це заявив міністр європейських справ Польщі Миколай Довгелевич.



В наше время насыщенное и быстропротекающее время все люди пытаются жить как можно веселее и красочнее.

 

Науковці створили мікроскопічний "двигун" з кількох молекул ДНК, який може пересуватися в довільному напрямку, зчитувати нові інструкції та коригувати свій курс.