Вт, 2024-03-19, 05:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Азартные игры – это не только хобби и возможность расслабиться, но также неплохая возможность заработать, если вы можете себя полностью контролировать.

Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-01-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



На дзвінки очевидців аномалій відповідають уфологи-аматори, які відбирають найнеймовірніші й нез`ясовні свідчення людей про непізнані літаючі об`єкти.



В наше современное время большинство людей успевает сделать больше своих запланированных дел благодаря Интернету. Ведь именно с помощью всемирной паутины вы можете совершить покупку желаемого товара.




Комісар Ради Європи (РЄ) з прав людини Томас Хаммарберг заявляє про неприпустимість проведення парламентських виборів в Україні без участі лідерів опозиції, зокрема, лідера ВО "Батьківщина", екс-прем'єра Юлії Тимошенко.


Професійний музикант і діджей, досить відомий у музичному світі Франції, він часто гастролює світом. Однак на відміну від свого молодшого брата Жана П'єр далекий від політики і вважає за краще не афішувати свою приналежність до президентської родини, використовуючи різні сценічні псевдоніми.



6 січня в Києві хмарно із проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі -14...-16 градусів, удень -10...-12 градусів.



Автор опубликованного осенью 2011 года дневника о чеченской войне Полина Жеребцова уехала из России и попросила политического убежища в Финляндии.



Ситуація зі свободою слова в Україні торік трохи поліпшилася, однак усе ще викликає занепокоєння у правозахисників.



Одещину тероризують дикі кабани. Тварини атакують сільгоспугіддя північно-західної частини області. Фермери бідкаються: вепри нівечать озимину, яка цьогоріч і так постраждала через брак опадів.



В американському штаті Оклахома поліція заарештувала ветеринарного лікаря, підозрюваного в сексуальній нарузі над твариною. Злочин трирічної давнини було зафіксовано на відеокамеру.

 

"Саудовскими хакерами" был взломан сайт израильского оздоровительного бальнеологического центра "Хамей Гааш".



Старейший в истории США федеральный судья Уэсли Браун скончался в возрасте 104 лет. Об этом сообщила его секретарь Наннет Калсик.




Голливудская актриса Деми Мур накануне была госпитализирована в больницу. Она решила обратиться за профессиональной помощью, чтобы поправить здоровье и оправиться от нервного и физического истощения.



Справу скандально відомого "доктора Пі" Андрія Слюсарчука передають зі Львова до Києва. Тепер свідків і постраждалих у його справі шукатимуть по всій Україні.