Вт, 2024-03-19, 11:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Через морози і снігопади, що тривають в Італії другий тиждень, постраждав римський Колізей. Через негоду обвалилися фрагменти верхньої частини амфітеатру.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-02-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Більшість громадян України (71%) позитивно ставляться до Дня святого Валентина, який вважається покровителем усіх закоханих.



"Журналістам програми "Знак оклику" стало достеменно відомо, що британські правоохоронці вирішили з'ясувати, хто ховається за компанією, заснованою офшорними фірмами на чолі з підставними особами.



Фермери через надзвичайні врожаї продавали "бульбу" по 60 копійок. На ринку картопля тоді коштувала близько 2-3 грн. Експерти підрахували, що під час держзакупівель до 15% усього держбюджету осідає у кишенях чиновників.



27 грудня 2011 року Конституційний Суд України визначив, що Кабінет міністрів має право встановлювати розмір соціальних виплат згідно з фінансовими можливостями держави.



Площа ділянки забудови становить 44 тисячі квадратних метрів, висота будівлі - 330 метрів. На території комплексу також передбачена автостоянка, розрахована на 254 машини.



У випадку задоволення позовних вимог вирок Родіона Кірєєва щодо екс-прем’єра Юлії Тимошенко стане незаконним, оскільки буде визнаний як такий, що ухвалений неповноважним суддею.



Співачка Вітні Х'юстон померла в результаті прийому "коктейлю" з алкоголю і ліків в останні 48 годин до смерті. Таку версію виклала поліція, підкреслюючи, що ліки були аналогічні тим, що були призначені Майклу Джексону.



Бегемота Турсунбоя привезли із зоопарку міста Шимкент у Казахстані. У липні 2011 року Душанбе віддало за нього пару білоголових сипів і пару орлів-бородачів.




Пока за окном метель и стужа, которые не очень-то и манят на улицу, многие, у кого есть такая возможность, сидят дома и греются, попивая горячий чай.



15 лютого в Києві хмарно із проясненнями, вночі та вранці невеликий сніг, вдень без опадів, на дорогах ожеледь, вітер південно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -13...-15 градусів, вдень -7...-9 градусів.



Присутність в МС може приректи Україну на економічну відсталість, так як його правила обмежують приплив зовнішніх технологій ".Оптимальним для України форматом співпраці з країнами МС є створення зони вільної торгівлі з СНД, але на більш глибоку інтеграцію йти не треба".



Деловые люди и просто туристы, которые много путешествуют с одного города Украины в другой, очень ценят свое время, а поэтому всегда тщательно планируют свою поездку заранее.


Анджелина Джоли после двухлетнего перерыва вновь вернется на экран - она сыграет злую колдунью в фильме "Малифисент" (Maleficent), ремейке диснеевской "Спящей красавицы" (Sleeping Beauty, 1959).




Традиционно периодом роста грибов считается осень. В это время в лесу всегда большое их количество, и именно в этот период собирают грибы герои многих компьютерных забав для детей.


У парламенті зареєстровано законопроект про біометричні паспорти, співавторами якого є депутати від Партії регіонів. Свою редакцію документа підготували також у Міністерстві юстиції.