Вт, 2024-03-19, 08:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 


Компания Mattel объявила о решении пополнить линейку всемирно известных игрушек новой куклой Барби, отличительной чертой которой станет полное отсутствие волос.

Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-04-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В наши дни оффшор стал главным инструментом оптимизации доходов бизнесменами Украины, Российской Федерации, а также многих других стран  мира.




Віце-прем'єр-міністр - міністр соціального розвитку України Сергій Тігіпко вважає за необхідне надати державі більше можливостей контролювати діяльність соцфондів і нести більшу відповідальність за це.




Тайваньський виробник електроніки Foxconn Technology Group підвищить зарплату і скоротить робочий день співробітників на китайському заводі.




Влада Естонії зважилася на неординарний крок. В той час, як їхні колеги в різних країнах намагаються заощадити на громадянах, керівники Естонії підвищують пенсії.




Офіційно багаті люди заробітну плату в основному не отримують, а отже і не платять з неї податок і не роблять відрахування до фондів соцстрахування, а їх основні доходи від цінних паперів і депозитів - не оподатковуються.



Головний суддя Міжнародних змагань зі спортивного орієнтування повідомив про те, що під час проведення одного з етапів на Ангарському перевалі в п'ятницю, 30 березня близько 15.00 не фінішував один з учасників змагань.



5 осіб загинули в результаті дорожньо-транспортної пригоди в Кіровоградській області. "О 5:20 1 квітня на 9 км траси "Знам'янка - Луганськ - Ізварине" Кіровоградської області сталося лобове зіткнення вантажного автомобіля" Мерседес" і легкового автомобіля ВАЗ-2110.



2 квітня в Києві мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ із мокрим снігом. Вітер північно-західний, 7-12 м/сек, удень місцями пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі -1 ...-3 градуси, вдень +4...+6 градусів.



В наше время большинство людей приобретают себе различные смартфоны и другие модные гаджеты.




Всі необхідні контракти щодо створення ядерної установки ще не укладені, хоча Меморандум з питань ядерної безпеки між урядом України та урядом США зобов'язував зробити це до березня 2012 року.






Мільярд років тому Земля була населена організмами, здатними поглинати абсолютно неїстівні з погляду сучасного життя на Землі матеріали.




Маслянисту рідину на поверхні океану виявили рибаки з міста Кабу-Фріу, розташованого  за 160 кілометрів на схід від Ріо-де-Жанейро.



Італійський банкір, засуджений за зв'язки з мафією, затриманий в Таїланді, повідомляють правоохоронні органи Італії.





Як мінімум 147 осіб було вбито і не менше 395 отримали поранення в період з понеділка по п'ятницю, 30 березня, в зіткненнях між племенами на півдні Лівії.



Меню з пасажирського лайнера Титанік, що затонув в 1912 році, продано в суботу британським аукціонним домом Henry Aldridge & Sons за 76 тисяч фунтів.



Екіпаж Міжнародної космічної станції (МКС) зробив більше мільйона фотографій за час перебування станції на орбіті. Як наголошується у NASA, ювілейним мільйонним знімком стала фотографія, зроблена 7 березня цього року.



Поки ми не створили кращих умов, не повинні викручувати руки нашому бізнесу. Багато інвесторів не хочуть укладати угоди в юрисдикції України - вони хочуть, щоб це було англійське право. 




Венеціанська комісія підтримувала зміни, спрямовані на розширення повноважень парламенту, і рекомендувала передбачити більше стримувань і противаг повноваженням президента.