Вт, 2024-03-19, 06:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Україна 2 квітня о 12 годині 39 хвилин 27 секунд у прямому ефірі Першого національного телеканалу побила рекорд на найдовший музичний телевізійний марафон національної пісні в прямому ефірі.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-04-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(17)


"Ніякої довіри до чиновників МОЗ, а також чиновників Державної пенітенціарної служби Юлія Тимошенко не має. Саме ці люди півроку писали, що Тимошенко здорова, й дозволяли проведення слідчих, процесуальних та інших дій із Юлією Тимошенко".



Влада Молдови відмовилися підписувати з Україною угоду про постачання електроенергії за новою ціною і почала її відбір без контракту. Кишинів обіцяє почати закупівлі енергії в Румунії, хоча, на думку експертів, це технічно неможливо.



3 квітня мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +10...+12 градусів.



"Ось воно, безсилля міжнародного співтовариства перед ситуацією в імперії Асада: 60 ​​держав фактично вступають в громадянську війну на боці повстанців, нехай поки що йдеться про прилади нічного бачення, супутниковий зв'язок та гроші, на які можна придбати зброю".



Все маленькие дети на Земле не просто любят играть в различные игры с помощью разных детских игрушек, а просто таки в обязательном порядке нуждаются в том, чтобы иметь как можно больше игрушек.



Президент США Барак Обама випереджає на дев'ять пунктів в 12 ключових штатах претендента на президентський пост від Республіканської партії Мітта Ромні, свідчать результати опитування, проведеного газетою USA Today і інститутом громадської думки Gallup.




Останній альбом Мадонни MDNA, тільки-но увійшовши в британські музичні чарти, відразу посів першу сходинку, ставши 12-ю платівкою співачки, що дісталася верхівки хіт-парадів.




У своєму сюжеті Вінтонів у властивій йому провокативній манері запитав у Тігіпка, чи збирається він після вступу до Партії регіонів змінити прізвище на "Янукович". Тігіпко не відповів і роздратовано відійшов від журналіста.



Після повалення Муаммара Каддафі це найкровопролитніші бої в країні. Експерти побоюються початку нової громадянської війни, яка загрожує Лівії розколом за расовою і національною ознакою: у місті Себха араби б'ються з чорношкірими тубу, а в іншому районі області Феццан - з туарегами.



Первый за двадцать лет допуск оппозиции к парламентским дополнительным выборам в Мьянме - это лишь символический жест примирения со стороны правящих в стране военных.



В наше время многие люди и компании пытаются идти в ногу со временем, а поэтому заводят себе сайты в Интернете. Стоит отметить, что если говорить о бизнесе, то подобный подход к делу полностью себя оправдывает.




Минулими вихідними відбувся 25-й тур української футбольної Прем'єр-ліги. Лідери чемпіонату - "Динамо" і "Шахтар" - без проблем здобули чергові перемоги.




Розробник суперечливої концепції найшвидшого наземного транспорту у світі продав у шести країнах більш як 60 ліцензій, що дають змогу брати участь у реалізації проекту.




"Газпром" удвічі скоротив добовий транзит газу через територію України, обіцяючи перекинути його на нещодавно побудований газопровід Nord Stream і Бєларусь. Російська монополія таким чином намагається переконати Україну продати їй контроль над газопроводами.