Вт, 2024-03-19, 12:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Перебуваючи в розшуку, лідер гурту Сергій Міхалок виступив у Києві. Співак дає концерти по всьому світу, зокрема, і в Україні.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-04-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

 

 

В наше время высоких технологий и компьютеризации сохранение различных данных, как личных, так и деловых, является очень важным аспектом жизни, как впрочем и их (данных) защита.



Тиффани Хебб из города Хиллсборо, штат Орегон, загружала стиральную машину грязным бельем и не заметила, как ее двухлетний сын Олли, помогавший матери, упал в бак.



Весна - период пробуждения природы планеты Земля и ремонтов в квартирах и домах всех ее жителей. Именно поэтому многие сейчас подбирают новый дизайн интерьера своего жилища.



Партія "УДАР Віталія Кличка" вирішила йти на парламентські вибори самостійно, заявив лідер партії Кличко. "Думаю, кожен погодиться, що наша найголовніша мета, щоб у майбутньому парламенті сформувати більшість, і тільки з цією метою необхідно об'єднуватися".



Уже к осени этого года выйдет 52-серийный мультфильм "Angry Birds" ("Злые птицы") по мотивам одноименной серии видеоигр.



"Какой русский не любит быстрой езды?", - эта старая истина остается актуальной и в наше время. Однако, сейчас не так просто промчаться с ветерком, как в былые времена, когда было достаточно оседлать коня и вперед в степь с ветерком.




Напередодні парламентських виборів український уряд повертається до непопулярної теми підвищення ціни на газ для населення, на якому наполягає Міжнародний валютний фонд для відновлення кредитної програми з України.



У студії-музеї представлені декорації, які використовували в екранізації книг про хлопчика-чарівника; відвідувачі музею зможуть відвідати Косий провулок, обідній зал Хогвартса, офіс Альбуса Дамблдора.



4 квітня мінлива хмарність, уночі невеликий дощ, удень без опадів, вітер південно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, удень +16...+18 градусів.



Регіональна джунта (адміністративний виконавчий орган в Італії - ред.) області Ломбардія в Північній Італії має намір відрядити офіційну делегацію до Києва для перевірки стану здоров'я Юлії Тимошенко.




Президент Українського аналітичного центру Олександр Охріменко розповів, що основним джерелом припливу валюти до України стануть гроші заробітчан.




Генеральною репетицією перед Євро-2012 стане фінальний поєдинок Кубка України з футболу, який 6 травня прийме НСК "Олімпійський".




У Києві брат екс-міністра транспорту Миколи Рудьковского - Сергій скоїв ДТП і зніс зупинку у центрі міста біля "Парусу". Він їхав на дорогому жовтому спорткарі Chevrolet Corvette Z06, вартістю від 125 тис дол.



Найсильніший ураган з 1959 року очікується в японській столиці у вівторок, у зв'язку з чим в Токіо відмінено сотні авіарейсів, призупинений рух більшості потягів, а робочий день для десятків тисяч жителів завершився істотно раніше за звичайний - їх відправили додому.



Согласно сообщению Береговой охраны США, судно без экипажа на борту, которое, предположительно, оказалось в открытом море в результате прошлогоднего цунами в Японии, дрейфует в Тихом океане в направлении Аляски.


Учетверте поспіль Віта Семеренко здобуває визнання найкращої спортсменки України у березні. Водночас особистий наставник бронзової призерки чемпіонату світу з біатлону, а також володарки срібної та бронзової медалей етапу Кубка світу, Григорій Шамрай названий найкращим тренером місяця.



В наше время некоторым людям иногда помогают снять стресс компьютерные игры, в которых каждый может отвести душу, успокоить нервы и просто расслабиться.



Футболісти київського "​​Динамо" оновили свій рекорд по найтривалішій серії без пропущених голів. 8 поєдинків, 807 хвилин ворота Олександра Шовковського залишалися недоторканними.




Біля посольства Великобританії в аргентинській столиці сталися масові сутички в 30-у річницю війни за спірні острови в Південній Атлантиці. У Великобританії їх називають Фолклендськими, в Аргентині - Мальвінськими островами.



Популярный голливудский актер Алек Болдуин готовится к свадьбе с инструктором по йоге, 28-летней Хиларией Томас.




В Москве в ночь на вторник взорвался и сгорел автомобиль. Инцидент случился на пересечении улиц Вавилова и Панферова (район метро "Профсоюзная").



В понедельник, 2 апреля, в городе Окленд (штат Калифорния) было совершено вооруженное нападение на территории христианского колледжа Университета Ойкос.



В наше время большинство людей очень любят играть в разные компьютерные игры, а поэтому их создатели не дремлют и постоянно создают все новые, и новые игры.




В уряді мають намір стримувати ціни на бензин, прив'язавши ставки акцизного збору для пального до світових цін на нафту. Такий законопроект розроблено Кабміном і незабаром має бути поданий до Верховної Ради.



В наше время цифровых технологий, когда компьютеры стали неотъемлемой частью жизни современного человека, у многих людей иногда возникает вопрос - как восстановить удаленные файлы?