Вт, 2024-03-19, 04:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Сьогодні відкрилася "Французька весна" фантастичним дійством "Шалені дзвонарі" від компанії Transe express 4 квітня о 20:30 на Софійській площі у Києві.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-04-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Лікарі однієї з клінік в передмісті Парижа провели планову операцію на серці французькому актору Алену Делону.




Україна досягла успіхів у переговорах щодо диверсифікації постачань газу до країни, заявив перший віце-прем'єр Валерій Хорошковський. "Я лише можу підтвердити, що ці переговори тривають. Частково вони є вже успішними, тобто, ми матимемо інші джерела постачання газу".



Європейський Союз здійснить правову оцінку можливостей часткового застосування деяких положень Угоди про асоціацію з Україною до ратифікації документа в цілому, повідомив глава представництва Євросоюзу в Україні Жозе Мануел Пінту Тейшейра.



Мета такої угоди - створення міжнародно-правової бази для відкриття та функціонування на взаємній основі інформаційно-культурних центрів двох держав.




За день до світової прем'єри нового покоління легендарного спорткара Dodge Viper, який тепер продаватиметься під ім'ям SRT Viper, в Мережу потрапили зображення новинки.



Україна зацікавлена в будівництві Транскаспійського газопроводу, заявив український прем'єр-міністр Микола Азаров. "Ми вітаємо і підтримуємо цей проект", - сказав він під час зустрічі з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим у Баку в середу, 4 квітня.



Члени Міжнародної делегації організацій, діяльність яких спрямована на забезпечення свободи преси, стурбовані зростанням кількості випадків порушень свободи ЗМІ в Україні. Про це вони заявили під час зустрічі з головою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним.




Представники організації Freedom House у середу зустрінуться з екс-прем’єром Юлією Тимошенко, яка відбуває покарання у Качанівській колонії Харкова.




У Гонконзі заарештували великотоннажний теплохід "Сахалін", у складі екіпажу якого - 16 громадян України та п'ятеро громадян Росії.



5 квітня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень місцями невеликий дощ, гроза, вітер південно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +6...+8 градусів, удень +16...+18 градусів.



У Криму правоохоронці знайшли зниклого ще на початку березня сільського голову з Миколаївщини Юрія Горбатенка.




Американські науковці встановили, що мільйони років тому на Землі жив велетенський удав. Це відкриття дозволяє не тільки більше дізнатися про минуле, а й, можливо, зазирнути в майбутнє.




У російської сторони немає претензій до безпеки українських сирів, усі зауваження стосуються відповідності української продукції російським стандартам.